Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
Kamu bankalarına girmek devlete girmekten daha zor Vakıf sınavından sonra bankalara hiçbir güvenim kalmadı
-
@Blueberry bilgim yok hocam inş açar ama en son banko asistanı aldı
-
Arkadaşlar bir kamu bankasında servis görevlisiyim totalde guydan daha fazla maaş alıyoruz.. arabanız varsa personel sigortası kaskosu personel kredisi özel hastane imkanları saymıyorum bile 10 yıllık bir bankacı ayda ortalama 8-9 bin kazanıyor.. 3 yılda bir yükselme sınavları var ve basit oluyor.. kesinlikle öneririm. Gişede başlıyorsunuz ama önünüz açık.. pazarlamaya geçebiliyorsunuz 3-4 yıl içinde uzman yard. Aynı konumda oluyorsunuz
-
Halkbank en son 2014 ve 2017 de servis görevlisi sınavı açtı. 2020 de tekrar sınav açma durumu var mı ?
-
@reagan servis görevlisi dediğiniz arabayla para taşıyanlar mi oluyor hocam?
-
@reagan halk bank ilana çıkar mı uzman Yrd ya da servis görevlisi icin
-
Arkadaşlar halkbank kesinlikle bu yıl ilana çıkmıyor yıllardır çalışan bir personelden duydum zaten çağrı merkezindekiler de servis görevlisi olmus
-
Arkadaşlar servis görevlisi deyince aklınıza servis araçları gelmesin uzman deyincede bir departmanda uzmanlık gelmesin.. hiçbir şeyin uzmanı falan değiller.. tek farkları 10 yıl sonra yönetmen olduğu zaman müdür kadroları için daha fazla tercih ediliyor.. servis görevlisi üç yıl sonra servis yetkilisi bir üç yıl sonra yönetmen yardımcısı bir üç yıl sonra da yönetmen oluyor.. uzman yardımcıları üç yıl sonra uzman sonra kıdemli uzman sonra yönetmen oluyorlar finalde her ikiside yönetmen.. ama uzman yardımcısı sıfatıyla girdiği için müdür kadrosu için tercih edilme olasılığı daha yüksek.yani servis görevlisi bir ünvan servis araçları aklınıza gelmesin. Sınav ne zaman açılır bilmiyorum ama Halkbank 2008,2012,2014,2017 yıllarında sınav yapmış. her iki ya da üç yılda bir sınav yapılmış. Tahminim şöyle üç yılda bir ünvan aldığımız için genelde bu şekilde oluyor. Eylül ekim aylarında oluyor genelde sınavları.. bu aylarda yapılacağını zannetmiyorum .
-
Halk bank tan umudu kestik o zaman vakıf ve Ziraat bekliyoz
-
Benim de umudum vakıf hocam genel de her sene ilan açmış geçen sene şubatın sonuna doğru ilan gelmişti inşallah yine gelir de rahatlarız duyumu olan varsa söylesin lütfen
-
İnşallah vakıf veya Ziraat ilan açar ya guy bekle bekle ömür bitti
-
Halkbankasından bu yıl içinde ilan gelecektir ancak ay olarak ne zamana denk gelir kestiremiyorum. Şubelerden ve GM birimlerinden yoğun talep var.
-
@troya ne ilanı hocam uzm yard mi
-
Banka karları bu yıl artışa geçecek, faizler de düşüyor artık halk düzgün bir alım yapmalı
-
@Su28A her unvandan olacağını düşünüyorum. Kesin bir bilgim yok yalnızca taleplerden dolayı beklentim bu yönde.
-
@kemankeşş kurum sınavlarına girdim, vakıfbank kadar şaibeli bir sınav görmedim hayatımda. o sınavda bir şeyler döndü bence. bu sene ziraat'te mülakatta elendim, ancak bana ziraat'in süreci güvenilir geldi. vakıfbank'ın hiçbir güvenilir yanı yoktu hocam.
-
Ahali halkbank açsaydı 2017 den sonra en az 2 kere acardı zaten gündemde 2 milyar dolarlık bir dava var ve bunun sonucu bekleniyor bence dava sonuclanmadan 2017 de ve onceki seneler gibi alımların olması zor
-
@troya duyum aldınız mı hocam sınavla ilgili?
-
@Blueberry genel kanı vakıfbank yine açar, ama korkum ilk defa bu kadar üstüne düştüm ya açmazsa
-
@Blueberry duyum değil, kurum çalışanı olduğum için beklentim o yönde yalnızca. Kurum içi beklenti de var. Sadece tahmin yürüttüm.