Ronaldo vs messi
-
@diablo6146 nasıl anladınız bana da anlatır mısınız?
-
@russellwestbrook başında iş var malum suçlamalar vs etki ediyordur ama fazla sürmez kapalı italyan defansını uzaktan şutlarla dümdüz edecektir.
-
Messi daha verimli, Ronaldo daha kullanışlı
Messi daha takım oyuncusu, Ronaldo daha bireysel oyuncu
Messi daha çok atar, Ronaldo daha zoru atar
Messi yerden atar, Ronaldo kafa koyar
Messi yoktan gol yapabilir, Ronaldo çatala takar
Messi pazara gönderir, Ronaldo nefes keser
Messi Barselona'dır, Ronaldo Real Madridİkisi de futbola damga vurmuş, ikisi de defalarca yılın futbolcusu seçilmiş, bu gözlerin şahit olduğu yigidolardır. Güzel Topçular
-
@buhara ronaldoya laf etmek ne haddimize :)) Ronaldo’yu beğenmiyorum demedim ki. İkiside inanılmaz oyuncular ama benim favorim messi konuyu arda Turan’ın lafıyla bitirmek istiyorum Dünyanın en büyük futbolcusu romaldo, messi ise bu dünyadan değil :))
-
Messi barcelona harici bir takıma gitse oynayamaz. Milli takımdaki durumuda bunu ispatlar şekilde. Barcelona’da takımın anahtarı zaten messiye teslim edilmiş herkes ona çalışıyor ama bencil olan ronaldo oluyor
Ronaldo ise manu,madrid,portekiz hepsinde oynayabildi. Komple bir futbolcu ama reis ne yazık ki artık yaşlandı 33 yaşında olmuş.
Juventus’ta da eski günlerdeki gibi çok gol atabileceğini sanmıyorum italya ligide buna müsait değil.İşin özü Ronaldo daha popüler,karizma,terminatör ve showman oyunu göze daha hoş geliyor o yüzden daha çok severiz kendisini
-
Brezilyalı Ronaldo.
-
@antimülakat Bence Alex abi
-
@maxmin Milli takımda 128 maçta 64 gol 40 asisti var.O leş takımda bu performans..
-
@fernando-reges arjantin portekizden daha iyi bir kadroya sahipti her zaman. Ronaldo kupa bile kaldırdı o takımla
-
@maxmin başarının tek ölçütü kupa olmamalı bence messi dünya kupası finali oynadı üstelik iki yada üç tane cupa Amerika finali oynadı.dünya kupası finalinde hugainin kaçırdığı goller olmasaydı bu sefer ronaldonun dünya kupası yok diyip messi en iyisi der miydiniz hocam
-
@hgrotius bakalım göreceğiz:) her ne kadar futbolda messici olsam da futbol dışında ronaldocuyum gerçekten karakterli ve yardımsever bir insan milyon eurolarla yardım yapıyor adam messi sinsi ama daha yetenekli işte ronaldo da daha çalışkan ve daha iyi bir insan bence. Ronaldoyla saha dışında günlük hayatta dost, arkadaş messiyle ise takım arkadaşı olmak beraber oynamak isterdim:)
-
@guy-mağduru hocam aslında vurgulamak istediğim messi milli takımda barçadaki gibi oynayamıyor maçın genelinde.
Mesela ingilterede messi’yi izlesek enterasan olurdu ama bir soru işareti ,belki guardiola ile buluşurlar
Bu karşılaştırma seyir zevkine bağlı aslında hangisi daha iyiden ziyade hangisini seviyorsuna evriliyor bu iş -
@maxmin Dybala,Aguero,Di Maria hepsi yokları oynuyor Arjantin'de.Kadro olsa da takım olarak ne oldukları ortada.Bunlar hep Maradona ile kıyaslanması yüzünden.128 maçta 105 gole etki etmiş daha ne yapsın:)
-
biri tecavüzden yargılanıyor diğeri vergi kaçırmaktan. sporcunun zeki çevik ve ahlaklı olması lazım.
-
@busus tecavüz iddiasının doğru olduğunu sanmıyorum, diğer vergi davasında da messi haklı vergi denilen şey de biraz orantılı olur bu denli yüksek vergi olsa herkes kaçırıyordur.
-
@hgrotius valla doğru olup olmadığını bilemem o yüzden yargılanıyor yazdım ama bana göre suçlama olması bile rahatsız edici.
-
@busus orjinali nasıldı hatırlamıyorum da şu minvalde bir söz vardır: Kişi hayatı boyunca bir suçu işlemeyeceğine söz verip bu sözü tutabilir ama bir suçtan yargılanmayacağına söz verip bunu tutması mümkün değildir. Yani neyle suçlanacağımızı bilemeyiz masumiyet karinesi hayati, savunma kutsaldır.
-
@hgrotius ne kadar da hukukçu bir insan.
-
@agor ya yok hocam ne hukuku dur şimdi yea
-
Reisimiz Ronaldo Juventusta'da kendini gösteriyor. Kim inanır 33 yaşında olduğuna?