Burçların Özellikleri
-
Forumda gördüğüm kadarıyla burçlarla ilgili bir başlık yoktu. Bende o boşluğu doldurayım dedim. Umarım burçları çok umursamayanlar, bu başlıktan dolayı kızmazlar. Kimisi bazı burçlara sahip insanların ortak özelliklerinin olduğunu düşünüyor kimisi de bu konuyu alakasız buluyor. Bende bir terazi burcu olarak, terazi burcu olan birisini rahatlıkla tahmin edebiliyorum. Terazi burcu olanların hal, hareket ve tavırlarından bu burcun özelliklerini yansıttıklarını görebiliyorum. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Burçlarda karakter var mıdır? Burç özellikleri nelerdir? İlgili ve bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.
-
@olumsuz-dışlama ben de ikizler burcu mağduru biri olarak yazmak istedim. Ben ikizler değilim ama etrafımda çok fazla var, sık sık duyardım "ikizlerden ötesi bipolar bozukluk" diye harbiden doğruymuş. Ağlarken gülmeye gülerken ağlamaya başlayan başka burç var mı? İkizler kızlarından kaçın beyler bakın tarihte veriyorum 22 mayıs - 22 haziran
-
@hgrotius +1
-
Ben ikizlerim ne olcak simdi:) esim de ayni seyi soyler ama ben memnunum ikiz kisiligimle:)
-
Biri teraziye laf mı söyledi? Terazi miss gibi burçtur. Akarı kokarı olmaz. Her yerde uyum içindedir. Uçarı kaçarı hareketlerini genelde içinde yaşar, çok durgun değildir, neşelidir, sohbeti iyidir, arada çelişkiye düşer bunu da yansıtır ama zararı olmaz. Çabuk sinirlenir, erken keyiflenir. Kin gütmez, terazi gerçekten kendine özgüdür. Diplomatik, bürokratik tarafları vardır ama siyasi değil alenidir. Şimdi herkes gidip terazi burcu olan bir arkadaşına sarılsın. Adam satmaz, güvenilir dosttur onlar.
-
@antimülakat katılıyorum hocam Ancak bu kadar muhteşem bir burç olabilirdi zaten
-
Akrep burcuyum ben de
Sır saklamakta çok iyi olmalarıdır, Akrep sakin ve serin davranışlarına ve gizemli görünümlerine göre bilinir, sahtekârlıktan nefret eder ve çok kıskanç ve şüpheci olduğu durumlar normalden fazladır, cesurdurlar, dürüst, sevdiklerine çok bağlı ve sadık kalırlar.
Neredeyse %90 taşıyorum burcumun özelliklerini. Yukarıdakilerin neredeyse hepsi var ben de Kıskanç ve şüpheci olmak pek hoşuma gitmese de huy işte naparsın
-
@antimülakat esim terazi hocam kizim da boga. Boyle bir aileyiz:)
-
Akrep erkeğiyim.
Ameliyatlı yerime vurmayın. -
At burcuyum! iiihaaaa bıırşş bırşş burnumun dikine giderim hızımı aldıysam duramam evet evet tam bir at burcuyum
-
Yengeç kadını her zaman bir sıfır öndedir. Bunu her ortamda söylerim yine söylüyorum. Zaten onlar bulundukları ortamda kendini belli ediyor.
-
@evandro hangi anlamda hocam
-
@politics06 eğlencelidir, pek duygusal değildir, hayattan zevk almaya bakar. Burcunun tipik özelliklerini taşıyan kadınlar iyidir
-
@evandro hocam bilakis yengeç duygusallığı ve her şeyi kafaya takmasıyla bilinir
-
İkizler gibi bencil ve sadece kendi zevkine yaşayan, terazi gibi dengesiz ve karakteri gel gitli olmasın da ne burç olursa olsun.
-
@albertcamus terazi için +1
-
Arkadaşlar pek alakam yoktu aslında ama ikizler burcu bayan için durum gerçekten vahim mi? Lütfen bilgi verir misiniz
-
@iktisadii34 Hocam ikizler hayatta sadece kendisini kendi keyfini düşünür.Başka kimseye önem vermez. Keyfine düşkündür,zoru gördümü tüyer, karşısındakini bi kene gibi sömürür başkada bir şey yapmaz bu hayatta.Ömür törpüsüdür kısaca. ve keyfi için göz dışardadır sürekli kesinlikle sadık değillerdir.
-
@albertcamus hocam ilgilisiniz bu konularda bi de yengeç burcu alabilir miyiz
-
@albertcamus hocam yazmiyayim dedim ama agir seyler yaziyorsunuz. Herkes bilir ki dunyada sedece 12 tip insan yoktur . Yine de saygi duyuyorum görüslerinize.