Burçların Özellikleri
-
@hgrotius ikizler erkeklerinden de kacsinlar bence. Ikizler kadinindan bile daha tehlikeliler
-
-
Şu bütün topluma nifak tohumları saçan burç hangisi dostlar veya bu toplum nasıl bu hale geldi? Bunlar önemli sorular ;(
-
@antimülakat yengeç olamaz o kesin
-
Aslan Burcu kadınlarından bahsedelim biraz da
Her ortamda ilk olarak dikkat çekmeyi başaran kadınlardır.
Kendine güveni yerinde, tutkulu olan aslan burcu kadınları, akıllı ve mükemmeliyetçilikleriyle de bilinirler. Son derece gururludurlar. En iyi olmak için savaş verirler. Azim ve hırsla donatılmış olan aslan kadınları, oldukça zor bir burçtur.
Bunun haricinde çok güçlü bir kişiliğe sahiptir.
Ne istediğinin farkında olan aslan kadınları, istediğine ulaşmak için yolundaki bütün engelleri yok edebilir.
Bir başak burcu kadını kadar olmasada temizlik konusunda takıntıli halleri de var, domestos onlar için bir yaşam stiline dönmüş de olabilir hatta -
Bi kova kadını olmak ..Kendimi kpss süreci ile artık tanımlayamiyorum ..
-
@antimülakat iş oraya gelinceye kadar kendi kendine kaç şans vermiştir hocam. Yalanı,aldatmayı ve insan kullananlar için ctrl+shift+delete 3 günlük dünya neticede iyi seçmek lazım insanları
-
@keciburcu aslan kadınları biraz çapkın olabiliyor. Benim gördüklerim öyleydi ama aşık olurlarsa çok iyi sevgili oluyorlar. Sevdiğini sevildiğini anlıyor insan. Fakat düşmanlıkları daha da fena. Allah korusun gazaplarından gözü bi kararsın yakar ortalığı. Ha bide inatçılıkları ve kıskançlıkları aşırı olabiliyor. Ama onun kıskandığı gibi karşısındaki kıskanırsa arıza çıkarır bencildir çünkü. Bu yüzden hayata bakış açısı yaşam tarzı kendisine uyan insanlarla daha mutlu olur. Garanticidir de zaten ama olur da maceralara atlarsa büyük ihtimal üzülür. Birazcık cimridir.Olumlu bir şey yazayım bitireyim :)) Arkadaşlığı çok iyidir küsmez,açık konuşur niye neden gibi sorular sormaz yardım isteyince.Kendine yapılan iyiliği unutmaz vefalıdır.
-
O değilde bu burç denilen şeyde neden hep iyi özellikler ön plana çıkarılır. Burçlarda biraz salak olurlar, uyuşuk eringeçtirler, çalışmaktan nefret ederler, dedikoducu, fesattırlar falan neden yok. Hep yumuşatılmış şeyler var. Kincidirler, sinirlidirler bu ne lan adam mı kandırıyorsunuz. Oysa çoğu burcun genel özelliğinde bunlar da var.
-
@kunterayata Hayır! Kesinlikle inatçı ve kıskanç değiliz! Diycem bi gülme geliyor Olumsuzluklar da aynen mevcut dostum yapcak bisey yok şiir gibi kadınlarinda kusurlari olmali fazla mükemmelik de nereye kadar!
-
@keciburcu mükemmellik başa bela :)) koç ve aslan gibi iki mükemmel burç birlikte olunca tam bir felaket çıkıyor ortaya. İki defa yaşadım bunu tabi genelleme yapmayım kimsenin içine kurt düşürmeyim gerçi bu iki burcun insanı "herkesin ilişkisi başka sonuçta bir şey olmaz" diyeceklerdir. Çünkü her şeyi en iyi onlar bilir
-
@antimülakat uyuşuk eringeç deyince aklıma hemen boğalar gelir
-
Hem boğa hem atanamamış.
Dar geliyorsun dar , jack jones olsan neye yarar.
-
Kova burcu nasıldır ki? Hiç sesleri çıkmaz, ne yapar, ne ederler kimse bilmez? Ne yerler, ne içerler?
-
Yay ve oğlaklar ?
-
Ya saygısızlık yapmak istemem ama ben burçların ve burç yorumlarının insanları gaza getirdiğini düşünüyorum. Pek çok kişi bu nedenle bazı konularda şartlanıyor burçlar nedeniyle.
-
@phoenix ama burçların özelliklerini bilmeyenlerde de benzer özellikler olabiliyor. Hatta inkar edilemeyecek düzeyde benzer özellikler ortaya çıkabiliyor.
-
Burçlarla ilgili bildiklerim:
Terazi burcu : Kendi özelliklerimi sıralarım.
Boğa : Hanımın özelliklerini sıralarım.
Koç : Oğlanın özelliklerini sıralarım.Hiç bilmeden üç burca oldukça hakimim
Ha birde şu var dimi Terazi, Boğa ile çok iyi anlaşır.
-
@antimülakat kararsızlık var mı hocam sizde
-
@politics06 kararsızlık yoktur da çok fazla alternatif geldiği oluyor aklıma. İşte o zaman şunu yapsak daha mı iyi olurdu pişmanlığı oluyor bazen?