Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@bestof92 @iyimser16 sağolun arkadaşlar halkbank sonucunu bekliyorum ama bir yandan da vakıf müfettişlik ve vakıf katılım için çalışmaya devam ediyorum kaybedecek birşey yok en azından tecrübe olur
-
@bjk34 anladım hocam yapacak birşey yok o zaman beklemekten başka
-
Acaba sınavı kendilerimi yapacak yoksa bir üniversiteyemi ?
-
Ankara'dan gideceğim. Nerede kalsam İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ne daha rahat giderim? Sınav sabahı İstanbul'da olacak şekilde gitsem Esenlerden nasıl giderim yada nerede insem daha rahat giderim?
-
@onuktekin yer önerme kısmına girmesem daha doğru olur diye düşünüyorum lakin tramvay ve metro hattı ulaşımıyla Edebiyat Fakültesine ulaşmak mümkün. Sultanahmet civarındaki oteller pahalı olabilir, o nedenle Lâleli'ye yakın olmayıp tramvay veya metroya yakın otellerle de fakülteye ulaşımınız kolay olur. Ayrıca çok fazla sayıda otobüs de fakülte önünden geçiyor.
-
Ben de Ankaradan gideceğim, bilen bir arkadaş yorum yaparsa güzel olur. Benim plan gece otobüse binip sınav sabahı orda olmak. Esenler otogardan da metro ile fatihe ulaşım varmış galiba.
-
@wearenotthesame metroyla Aksaray durağında inin Beyazıt tarafına doğru 15-20 dk yürüme mesafesinde..Aksaray durağından sonra kime sorsanız yönlendirir zaten.
-
esenler otogardan iktisat fakültesini tarif edebilecek olan var mı
-
@batuhan Teşekkür ederim. :thumbsup_tone1:
-
@totti metroyla Yenikapı durağında inip Yenikapı-Hacıosman metro hattına aktarma yapıp Vezneciler durağında inmelisin İktisat Fakültesine en yakın bu şekilde ulaşırsın.
-
Google maps ten esenler otogar (yeni adı ile 15 temmuz demokrasi otogarı) başlangıç gideceğiniz yeride varış noktası yaptığınız da ve toplu taşımayı seçtiğinizde tramvay metro otobüs hepsiyle nasıl gidilebilecegini 2veya3 farklı yoldan gösteriyor arkadaşlar çok kullanışlı ve güvenilir çünkü istanbululasim.com , İETT vb sitelerle senkronize çalışıyor tavsiye ederim
-
Arkadaşlar Esenlerde inerseniz otobüslerin Eminönü-laleli servislerine binin tam okulun önünde inerseniz. Metroyla falan uğraşmayın sabah sabah.
-
@batuhan Laleli'de ki oteller okula yakın ama Aması var...Laleli genelde akşam sessizce uyumak isteyen birine uygun değildir daha açık yazmıyorum Booking.com'dan ev bakabilirsin.Edebiyat fakültesi her yere yakın bir yerde.Metroyla da otobüsle de gidilir kısa sürede.Yeter ki Fatih sınırları içinde kal.(Fatih Merkez,Sultanahmet,Aksaray,Çemberlitaş,Unkapanı) Taksim'de de yer tutabilirsin.Şişhane - Vezneciler (Üniversite) arası 1 metro durağı sadece.
-
@Bireysel-başvuru hocam servisler ne kadar sürede okulda olur ?
-
@cemcantal 20-25 dakikada,trafik yoksa.
-
"Sınav katılım bedeli olarak 50 TL’nin yukarıdaki IBAN’a yatırılması ve ilgili dekontun / ekran görüntüsünün sınava gelirken yanınızda bulundurulması gerekmektedir. "
Ekran görüntüsünden kasıt ne tam olarak arkadaşlar,bir de Anadolu yakasından gideceğim için telefonumu da yanımda götürmeyi planlıyorum fakat orada emanete bırakabileceğimiz bir yer var mıdır,sınava tek gideceğim için olası olumsuz bir durumda telefon yüzünden sıkıntı yaşar mıyım acaba?
-
@sofuoglu ekran goruntusu dedigi buyuk ihtimal intermet bankaciligindan eft filan yapilinca onun yazici cikti olarak alinmasidir. Tahmindir
-
Servis dediğin her dakika kalkmıyor. Cumartesi sabahları da trafik oluyor Beyazıt tarafında. Raylı ulaşım dururken servise binmek akıllıca değil. Yukarıda bir arkadaş belirtmiş. Metroyla Aksaray durağında inip biraz yürüyebilirsiniz, yürümek yerine tramvaya aktarma yapabilirsiniz veya Yenikapıdan hacıosman metrosuna aktarma yapıp bir durak sonraki İstanbul Üni durağında inebilirsiniz
-
nerden basvuru yapıyoruz
-
@m.ali iyi aksamlar
nerden basvuru yapıyoruz