MHUY 2018 ETKİNLİK
-
Duyumlar bu kadar artmışken yapacağımız etkinlikle sonuca ulaşabiliriz. Gelin bu fırsatı değerlendirelim.
-
@mhd Girişiminiz için teşekkürler.Bizim için en mantıklı seçenektir ve 20 katı çağırdığı için herkes için bir fırsattır.Ben 7-8-.... aylarca guy beklerim diyen varsa sadece bir yere bel bağlamayın.Acı tecrübeniz olur
-
@fernando-reges rica ederim hocam bu ilan kıtlıgında gelecek 300 ve daha fazlası ilan herkese ilaç gibi olur. O kadar doğru yere parmak bastınız ki sadece GUY beklemekle bu iş olmaz. Eğer destek görürsek perşembe günü 1000 MHUY talebi ile yapalım.
-
@mhd persembe mac var arkadaslar.
-
@johnstuartmill hocam o zaman Cuma günü yapabiliriz.
-
@mhd Cuma günü sgk için etkinlik yapılacak hocam
-
@elinor-ostrom Hocam iki tagla yapılabilir mi? SGK için ayrı tag MHUY için ayrı tag. Belki katılım da fazla olur.
-
@mhd iki tag ile olmaz bence ya tek tag ile sgk ve mhuy alımları ile ilgili bir istekte bulunabiliriz ya da başka bir gün sadece mhuy etkinliği yapılabilir
-
@elinor-ostrom hocam o zaman Cumartesi yapalım tabi katılım olursa.
-
@Fernando-Reges @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @kd16 arkadaşlar MHUY düşünen arkadaşları bu başlıkta etiketleyerek etkinlik için destek toplayalım. Destek artarsa Cumartesi, Pazar etkinlik startını verelim.
-
@mhd +1 yapalim hocam bizim dersaneden de baya katilan olacak etkinlik yapılırsa
-
@can Çok güzel bu kardeşim.
-
Hem Sgk hem Mhuy etkinliğini farklı günlerde sürdürebiliriz.Başlığı aktif tutalım 371 kişi incelemiş ama ilgi az
-
@fernando-reges hocam ben de aktif tutmaya çalışıyorum. GUY başlığına da yazdım şimdi.
-
@intermilan hocam MHUY için çoğunluk saglarsak Cumartesi Pazar etkinlik düşünüyoruz.
-
Yapalım bi şeyler artık. Guyun gelmesine çok var gibi o zamana kadar motive eder bi ilan.
-
@m-akif Insallah destek gelirse yapacaz hocam.
-
Beni de yazın bende 80 puanla Mhuy bekliyorum kardeşlerim
-
@mhd bütün tırnaklarımla orada olacam sınav görmedik daha ya söylenen rakamlar doğruysa 5000 ve üzerine en azından bi sınav görelim yazık günah ya nereye kadar beklicem daha
-
Hangi puan türünden alım yapar ilan gelirse eğer