MHUY 2018 ETKİNLİK
-
@mhd Farketmez dostum bana hergün uyar.Ama C.tesi ve Pazar gündeme girmek zor olabilir.Biraz daha ileri tarihte seçilebilir katılımı arttırabilmek için..Şu an sayımız az gibi geliyor bana
-
@mhd bence uygun haftasonu varım da her türlü desteğe.
-
@Fernando-Reges @kd16 hafta sonu yapalım. Zaten tag satın almadan gündeme girmek zor. Amacımız maliye bakanını BÜMKO daki yetkili kişileri, etiketleyip sesımızi duyurmamız . İlerleyen günlerde daha kapsamlı da yaparız, inşallah gerek de duymayız.
-
Yerel secimler oncesi 250 kisilik bir alim planlaniyor.kaynak:Su an Ankarada yapilan mhuy larin uzmanliga gecis egitiminden
-
Gün farketmeksizin ben de varım. Her hafta en az bir gün tekrar etmeliyiz bence etkinlikleri. İlki cumartesi olabilir. Facebook grubundaki adminler paylaşım yapınca katılım daha fazla oluyor dünkü etkinlikte de fark edildi bu. Yirmi katı çağrıldığını vurgulamak da daha fazla katılım sağlatacaktır.
-
@teklif-eğrisi Hocam, duyumunuz için teşekkür ederiz. Sizden ricam eğer imkanınız varsa bu duyumu derınlestırme imkanınız var mı? Yani geçen yıllarda da geldi gelecek dedik gelmedi. Bu da öyle olabilir mi?
-
250 kişilik alım cidden çok iyi olur. Bende destek olurum etkinliklerde
-
Yaklaşık 4 yıldır alım yapılmayan MHUY için 250 sayısı bence yetersiz. İnşallah daha fazla sayıları görürüz
-
gecen seneden beri gelecek bu ilan...
etkinlik en iyisi ama ses getirecek ve katılımın yüksek olması lazim -
bir arkadaş 350 ile 375 arası bir alım bekleniyor dedi ama.
-
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @Teklif-eğrisi @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı Arkadaşlar ,CUMARTESİ VE PAZAR SAAT 20.00 DA MHUY için etkinlik yapıyoruz. Sizden ricam bu saatten sonra her platformda duyuralım bunu. Özellikle Facebookta gurup atmınlerınden tanıdıklarınız varsa onlardan destek ısteyın.
Bu yazdığım isimler sadece bu başlıkta gördüğüm arkadaşlar. 300 kişilik ilanda en az 6000 kişiye şans doğuyor.
Gelin bu saatten sonra kar topu gibi çoğalarak bu ilanın en kısa sürede gelmesini sağlayalım.
Bir de cumhurbaşkanı, maliye bakanı milletvekilleri dışında kimi etıketleyebılırız? -
@mhd Arkadasim Ankaradan gelince tekrar sorarim.uzm yard uzman olunca yeni alim illaki olur diye dusunuyorum.
-
@mhd hocam siz paylasılıcak gönderiyi hazırlayın yüksel bilgilinin grubundaki yöneticilere iletirim
-
@mhd hepimizi için çok iyi olacaktır bu ilan sayfalarda paylaşacağım bende
-
Hadi dostlar kenetlenelim şu başlıkta İdari Yargı'da uzun süre yoktu birden geldi Mhuy neden olmasın.
-
@mahmut-usenir Kardeşim CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ SAAT 20'DE MHUY ILANI İÇİN TWİTTER ETKİNLİĞİ YAPILACAKTIR. CUMHURBASKANIMIZ,MALIYE BAKANIMIZ VE MILLETVEKILLERINE SESIMIZI DUYURMAYA CALISACAGIZ. TAG ETKINLIKTEN YARIM SAAT ÖNCE DUYRULACAKTIR. BU SEKILDE PAYLASIRSAK YETER.
-
@mhd tmmdır
-
@mhd yönetici arkadas yüksel hocanın grubunda paylastı baska gruplardaki yönetici arkadaslara mesaj attım muhtemelen onlarda paylasır.arkadaslar duyuruyu tercihini yapta ve facebook gruplarında paylasın lütfen
-
Arkadaşlar sgk denetmenlik ilanı için destek olurmusunuz. Yarınki etkinlik öncesi bakana hanımın twitine yorum yazalım. Buyrun link
https://twitter.com/ZehraZumrutS/status/1055369106063548417
Sayın bakanımız,15 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin.
-
Arkadaşlar twitter dan Adem Hoca'ya etkinlik için twet attım kendisi de beğenmiş retwıt yapmış sogulsun. Sizlerden ricam duyurabıldıgımız kadar duyuralım. Ve twitter da birbirimizle takıpleselım.