TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    aralık 2018 i̇dari yargı hakimliği
    280
    3899
    911324
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • mr.aday
      mr.aday @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil Ortalama(en kötü) nasıl netler

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • R
        RootofAllEvil @mr.aday Son düzenleyen:

@mr-aday gky 23 gelir alan da 55 falan vergide gecikme faizi ile defter tutma-arama olan soruyu da yanlış diye varsaydım. Cevaplarım birinde defter tutma diğerinde sadece ikmalen tarh olunan vergide gecikme faizi alınır.

mr.aday S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • mr.aday
          mr.aday @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil İnşallah olur kardeş. 78-80 net bandı bekliyorum barajı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Ç
            çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

Bence buradaki arkadaşlar içinde muhasebe ve iktisat temeli olan kişiler var ise , bence maliye- vergi ve hukuk halledilmişken Sayıştay a kanalize olmak iyi olabilir. Şahsen ben bu haftadan sonra başlamayı düşünüyorum. Açıklanmasını beklemek yerine alternatif arttırmaya çalışmak daha doğru olacaktır.

R C Y K 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • T
              toranj Yasaklı @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir çok haklısınız hocam ben diğer başlıkta boşluğuma geldi yazdım sonra pişman oldum. baktım silme filan yok malesef kaldı öyle. bu saatten sonra hayırlısını dilemekten başka elden bişey gelmez

Mehmetemir 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • R
                RootofAllEvil @çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

@çıkmadıkcandan sayıştay bana gelmez hocam. 90 soruyu 90 dakikada full konsantre ile çözüp ilk 225 e girmek herkesin harcı değil. Onun yerine yds ye odaklanacam kurum sınavları için

Ç 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • C
                  Cura @çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

@çıkmadıkcandan, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Bence buradaki arkadaşlar içinde muhasebe ve iktisat temeli olan kişiler var ise , bence maliye- vergi ve hukuk halledilmişken Sayıştay a kanalize olmak iyi olabilir. Şahsen ben bu haftadan sonra başlamayı düşünüyorum. Açıklanmasını beklemek yerine alternatif arttırmaya çalışmak daha doğru olacaktır.

Olabilir tabii ama sayistay sinavindaki maliye ve iktisatla hakimlik sinavini kiyaslamak cok yanlis olur.Sayistay icin hazirlanacaklara ozellikle iktisatin uzerine cok dusmelerini tavsiye ederim.

• Ç
                    çıkmadıkcandan @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil valla hocam ben de güz sınavı için kendime hedef koydum. YDS yi kesin halletmek lazım .

• Ç
                      çıkmadıkcandan @Cura Son düzenleyen:

@cura yani biraz daha zor katılıyorum. Ama bu sayfaya benim gibi kpss den sonra gelen arkadaşlar varsa , bence bakmak mantıklı olan şey . Hem belki bahar da açılırsa süreçten çıkmadan çalışıyor olmak fark yaratır .

• Mehmetemir
                        Mehmetemir @toranj Son düzenleyen:

@toranj hocam ben moralimi bozmamak için dediğim gibi sorulara bakmadım hiç..

Çünkü yaklaşık 3-4 ay gece gündüz ders çalışma sonrası artık bir süre kafamız boş olsun dedim..

İyisi ve kötüsü ile bir sınav dönemi geldi geçti dediğim gibi artık dinlenme ve birbirimize dua vakti..

O yüzden ne olur birbirimizi kırmak yerine artık kırmadan nasıl birbirimize daha çok destek oluruz ona bakalım..

Hiç şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir..

Dayanın arkadaşlar güzel günler çok yakın..

Dualar hepimiz için...

Allah, sürecin sonunda tüm kardeşlerimizin yüzünün güldüğü sınav sonucunu herkese nasip etsin İnşAllah...
                        Dualar tüm kardeşlerimiz için...

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                        • S
                          sınavsınavsınav @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil en son yapilan sinavda 25 gygk 53 alan ile 600. Olunmuş yanlış hatirlamiyorsam

• T
                            toranj Yasaklı @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir hocam en iyisini yapmışsınız ben de bakmayacağım demiştim ama dayananadım. olan oldu zaten . dediğiniz gibi dua edeceğiz artık

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • Y
                              Yakup cemil @çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

@çıkmadıkcandan son sayıştay sınavı midemi bulandırdı. Uçakla gelip gittim. Sınav iptal oldu. Uçak rötar yaptı. 4 5 saat uçağın içinde bekledik. Iftari zannedersem 12 1 gibi açmıştım 😊 sınavda da 65 civarı dogrum vardı

• K
                                klckyahilal @çıkmadıkcandan Son düzenleyen:

@çıkmadıkcandan hocam sayıştayda kızları çok tercih etmiyorlarmış bir bilginiz var mı?

• Ç
                                  çıkmadıkcandan @Yakup cemil Son düzenleyen:

@yakup-cemil 65 doğru çok iyi hocam bence sıkı bir çalışma ile 75 doğru seviyesine çıkar . bu da sizi iyi bir dereceye sokar. Sınav sorunlu oldu biliyorum. ben de çok uzak bir yerden gelip helak oldum . Ama bu sürecin en önemli kısmı bence vazgeçmemek. şimdi 10 gün iktisat 10 gün muhasebe baksanız . sonra da bütün dersleri tekrar etmelik vakit var. bence başlayın.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • Y

@çıkmadıkcandan ümitvar olalim o zaman dostum. Sizin idari nasıl dostum

• Ç

@yakup-cemil benim iyi geçti dostum. Sınav sorularına bakmadım . ( Çünkü kpss de baktığımda yalan yanlış çok cevap dolanıyordu ortamda) ancak sınavda kesin emin olduğum soruları saydım ( çok da büyük konuşmadan) benim olur gibi

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • Y

@çıkmadıkcandan allah hayırlı etsin dostum. Sevindim vallah.

Ç 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • Ç

@yakup-cemil çok teşekkür ederim . Hepimizin için en hayırlısı olsun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • Y
                                            yourdreams Son düzenleyen:

Gk gy puani ile alan puanı ne kadar farkediyor?

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 189
                                            • 190
                                            • 191
                                            • 192
                                            • 193
                                            • 194
                                            • 195
                                            • 191 / 195
                                            • İlk ileti