29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
İdari hakimlige başvuru yapanlar 180 tl ödüyor dimi arkadaşlar?
-
İibfliler sadece İdari Yargı seçeneğini seçiyor başvuru yaparken.
Gk-Gy seçeneklerde yok. -
@kemankeşş idari için 180 tl
@corleona teşekkür ederim -
Bakanlığa elden teslim ettim transkiript ve diplomayı fotokopi olarak ayrıca bir onaylama yapmadı sadece hukuk derslerinin üstünü fosforlu kalemle çizdi. Sıra hiç yoktu akşam üstü gittiğim için.
-
@zeuscuk idari icin degil mi hocam. Sadece diploma ve transkript verdiniz baska bi sey ?
-
@zeuscuk kızılayda çiçekçilerşn orada Adalet bakanlığı değil mi? Ben daha parayı yatırmadım. Belgeleri yine de alıyorlar mı?
-
@legolas aynen idari hakimlik için sadece diploma ve transkirpt başka bir belgeye gerek yok.
-
@sim evet dediğiniz yere verdim. başvuruda ösymden çıktı istemediği için sıkıntı olmadı. ÖSYM başvurumu bu akşam yapacam
-
Bakanlığa elden evrak teslim edecekler icin yazıyorum : gorevli sadece transkript ve diploma fotokopisi aliyor baska evrak goturmeyeceksiniz
-
Arkadaşlar sinav ücretini istediğimiz saatte yatirabiliyoruz dimi ?
-
Arkadaşlar fotoğraf geçerliliğim bitmiş ÖSYM’ye gidip yenileyeceğim ordan başvuru yapıp formu da transkript ve diplomayla birlikte adliyeye mi götürmem gerekiyor bilgisi olan var mı ?
-
Yani mesai saatleri dışında onaylandi mi
-
@zeuscuk, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@legolas aynen idari hakimlik için sadece diploma ve transkirpt başka bir belgeye gerek yok.
Teşekkür ederim hocam
-
@sınavsınavsınav evet zaten kartla odeniyo yine de son gune birakmayin
-
Bugün belge getirenlerden bazıları bunları notere onaylatıp getirmiş. Çünkü bir dershane tüm öğrencilere böyle yapılacağını söylemiş. Yapmayın sakın öyle şeyler forumdaşlarım. Elinizdekileri götürüyorsunuz onay falan yok. Onlar da hukuk derslerini fosforlu kalemle çiziyolar bu kadar.
-
@legolas yok son güne bırakmayacağım da geç saatte odemeyi yapacağım o yüzden sormuştum. Ayrıca ödemeyi yaparken orda birşey gördüm ortak derslerin olduğu bölüme girmek zorunlu olduğu için seçtiğiniz oturum sayisinin bir fazlasini seçin diyor bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?
-
@möözun sorma ya bir arkadaşta notere bulaşmış geç kaldım gitti parası:)
-
@zeuscuk, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Bakanlığa elden teslim ettim transkiript ve diplomayı fotokopi olarak ayrıca bir onaylama yapmadı sadece hukuk derslerinin üstünü fosforlu kalemle çizdi. Sıra hiç yoktu akşam üstü gittiğim için.
Hocam acaba mezuniyet belgesi e devletten alsak kabul ediliyor mu
-
@sınavsınavsınav
Evet, eğer tek sınava girecekseniz, ödeme ekranında asgari 2 oturum seçecek şekilde ödemenizi gerçekleştiriyorsunuz. Zaten verili oturum sayıları 2-3-4 şeklinde. Sadece adli veya idariye girecek olan adaylar, 2 oturum işaretlemesi yapıp 180 lira ödeyecekler. -
@atlas07 çok teşekkür ediyorum