29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Ben de az once sinava basvurmak icin adliyedeydim sinav basvuru formu olmadan evraklarinizi gondermeyelim isterseniz dediler daha onceki yillarda hep basvuru formunu da gonderiyorlarmis. Ben de henuz osym basvurulari acmadi dedim o zaman yarin gelin garanti olsun dediler. Bunun uzerine osym’yi aradim bana dedikleri aynen su “evet basvuruyu acmadik gun icinde takip edeceksiniz.” Osym yine sabrimizi sınıyor arkadaşlar umarım kimse mağduriyet yaşamadan atlatırız şu başvuru dönemini.
-
@emestina
Mağdur olduk bile gün boşa gitti -
Acilir 1 saate kayit
-
arkadaşlar tensip anayasa idare ve idari yargı çıkmış, daha önce bunu kullanan var mı konu konu ayrılmamış sanırım konsensustaki gibi, sadece hakimlik sınavının çıkmış soruları var 2012'ye kadar alternatifleri konsensus, dönüşüm ve tüyo var sanırım hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?
-
Osymnin sitesinden başvuru yapabilen var mı? İlk osym başvurusu sonra bakanlığa belgeleri teslim için gitmiyor muyduk?
-
@emestina başvuruyu zaten ösym'nin aday işlemlerinden yapmıyor muyuz?
ayrıca dilekçe yazmak neden anlamadım ben?
adliyeye gittiğimde direk diploma ve transkriptin fotokopilerini aslı gibidir yapıp,aps ile yolladım.
her kafadan bir ses çıkmaya başladı,ahh ösym ben ne diyeyim sana! -
@atabey27 ben de sizin bildiğiniz gibi biliyordum o yüzden bugünden gittim ama savcılıktaki memur başvuru yaptıktan sonra formla birlikte diploma ve transkrip fotokopilerini göndersek daha iyi olur bir problem yaşanmasın önceki yıllarda hep öyle yapıyorduk dedi. Belgelerimi onaylamıştı hatta geri aldım mecbur yarın tekrar gidicem.
-
ösym sistemi açmış arkadaşlar
-
Bu Başvuru Formu nerde arkadaşlar
-
İdari hakimlik sınav süresi 50 dakika diyor arkadaşlar başvuru kılavuzunda bilginiz var mı?
-
@kemankeşş memurlar nete haber şimdi düştü bildirim geldi başvuru formuna ordan da ulaşabilirsin
-
ben bugün şube müdürlüğünü aradım ilanda yazıyor dedi görevli ayrıyeten başvuru belgesine gerek yok ilanda sadece mezuniyet ve transkript diyor
-
@muzgor ''Başvurusunu bir başvuru merkezinden yapacak adaylar, ÖSYM’nin internet adresinden edinecekleri Aday Başvuru Formunu (Sınava başvuru tarihlerinde yayımlanacaktır.) doldurmuş olarak ÖSYM Başvuru Merkezlerine şahsen başvuracaklardır. Adayların başvurularını yaparken, doldurulmuş Aday Başvuru Formunu, nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportlarının aslını yanlarında bulundurmaları zorunludur.''
ilan metni tam olarak böyle.yani başvuruyu ösym başvuru merkezinden yapacaklar için form zorunlu denilmiş.arkadaş her kafadan bir ses çıkıyor resmen,birşey bilmiyorsanız insanların aklını bulandırmayın.
-
@atabey27 ben de sağlıklı bilgi vermek istedim arkadaşların aklı bulanmasın
-
@atabey27 ben bizzat arayıp sordum o yüzden doğrudur diye bir bilgi vermek istedim
-
Arkadaşlar sistemden kayıtlı olan evden başka bir taşınmış bulunmaktayım.Ancak sistemde adres eski ev gözüküyor.Herhangi bir sorun teşkil edermi.Yardımcı olursanız sevinirim.Hayırlı akşamlar.
-
@möözun teşekkürler hocam. ne var ki okul yollamıyor
-
@muzgor ben internetten başvuru yaptım. Ayrıca formu doldurup ösym bürosuna gidecek miyim?
-
@sim ücreti ne kadar hocam
-
@sim hayır. O durum sadece başvuru merkezinden başvuru yapacaklar için gecerli. Örneğin benim geçerli fotoğrafım Os sisteminde yok. Bundan dolayi formu doldurup başvuru merkezine gideceğim. Başvurum orada alınacak.