29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Facebook’ta birisi para yatırılmadan belge teslim edilebiliyor yazmış.
-
ARKADAŞLAR SADECE TRANSKRİP VE MEZUNİYET BELGESİ YETERLİ Mİ YOKSA BAKANLIĞIN SİTESİNDEKİ BELGE İLE ÖSYM DEKİ BAŞVURU KAYIT FORMUNU DA GÖTÜRMEMİZ ŞART MI
-
Ben şimdi hakim ve savcı adaylığı sube müdürlüğünü aradım.Belgelerin fotokopisi bile olur dediler onaylatmana gerek yok dediler
-
@antepli-27 hocam sırf transkript ve mezun belgesi yeterli mi yoksa söylenen diğer belgeler de var mı?
-
@muzgor diploma ve transkript yeter.İsterseniz bir de siz arayın teyit etmiş oluruz. 0312 414 63 08
-
@antepli-27 ben aradım şimdi yok dediler zaten ilanda her şey yazıyor dediler
-
Ais de başvuru ekranı hala gelmedi.
-
Ücret ne kadardı
-
Şimdi benim bedelli belli olmadığı için parayı ayın 3'ünden sonra yatırayım diyorum daha parayı yatırmadan götürüp evraklarımı teslim etsem bi sıkıntı çıkmayacak kılavuza göre
-
Evrakları götürüp teslim eden oldu mu ? Basvurudan önce gönderebiliyor muyuz ?
-
@gazi3 Kılavuza göre ösym başvurusu ve evraklar hiç bi ilişki yok
-
@rorschach159 aynen bende öyle anladım hocam ama emin olamadım
-
@rorschach159 kurumun istediğini ösym , ösymnin istediğini kurum isteyemeyebiliyo saat 1 olmuş hala sayfa açılmamış
-
Arkadaşlar ben götürdüm belgeleri aslı gibidir yaptırdım adliyedeki komisyondan. Sonra da ankaraya postaladım. Ayrıyeten baska birşey lazım değildi demi?
Başsavcının imzası felan? -
@atabey27 transkript ile mezuniyet belgesi mi götürdünüz sadece
-
ösymnin hala başvuruyu açmaması garip değil mi arkadaşlar ? acaba bi ertelenme durumu filan mı var sınavın (umarım öyle bi,r şey olmaz tabi de )
-
Arkadaşlar erkek adaylar için askerlik belgesini götürmemiz şart mı? Belgelerini götüren adaylardan askerlik belgesini götürmeyen var mı?
-
ilce savciligi konu hakkinda bir sey bilmiyor. Bize yazi gelmedi diyorlar. osym daha basvurulari acmadi. bu nasil is hic anlamadim.
-
Klavuza göre idariye girecekler diploma ve transkript gonderiyor baska bi sey yok arkadaslar.
Bu ösym resmen bir günu yedi ya ne diye almıyorsun başvuruyu hayret bi sey ya.
-
@toranj, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@möözun çok sağolun hocam şimdiden
Hocam oluyormuş mail olarak gönderilen transkript. Islak imzalıymış değilmiş bakmadılar bile.