29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@corleone baya zorlayıcı olmuş..
-
Justice soru bankası değil arkadaşlar çalışma kitabı. O yüzden takılmayın zor sorulara.
-
@lulu katılıyorum ve Çok şeyde öğretiyor içi çok dolu.
-
arkadaşlar merhaba yarın başvurular başlıyor, adalet bakanlığının sitesinde başvuru formu göremedim henüz yayınlanmadı mı acaba ? Başvuru için diploma, transkript, bakanlığın sitesindeki başvuru formu, ösym nin sitesindeki başvuru formu eksik kalan bir şey var mı ? Sıhhıyedeki adalet sarayındaki ilgili birime teslim ediyoruz değil mi arkadaşlar ?
-
@corleone çıkmış soruları nerden çözdünüz?
-
@yigido89 basvuru formunu adli ye basvuranlar veriyo yanlis okumadiysam
-
@yigido89 sitesinde Kızılaya gösteriyor
-
@sim Konsensus.
-
@legolas teslim edilecek belgeler olarak bir arkadaş başvuru formunu da paylaşmıştı o yüzden bende öyle dedim ozaman transkript ve diploma yeterli sanırım ilandan 2 belge yazıyor ben gözden kaçırmadıysam.
-
@rettiger benim bildiğim sıhhiyedeki adalet sarayı değişiklik olmadıysa
-
@suigeneris, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@iibf jüstice güncel ek kaynağını bitirdim bende. Aynı durumu yaşadım. 1 defa daha bitireceğim.
kitabı yeni aldım ben de. İzlenimler iyi mi? Kanunları okumayı bitirebilirsem başlayacağım soru çözmeye
-
PGM de idari yargı başvuru formu mevcut fakat tıkladığınızda error veriyor ulaşabilen var mı
-
Arkadaşlar başvuru için pgm deki başvuru formu ve ösym başvuru çıktısı verilmeyecek. Yalnızca transkript ve fotokopisi, diploma ve fotokopisi götürülecek. Asıllarına bakıp fotokopileri alacaklar. 2016 yılında pgm başvuru formu ve ösym başvuru çıktısı da isteniyordu bu belgeleri artık istemiyorlar.
-
@mr-aday vay hocam nasılsınız? İyi misiniz?
Kitap çok güzel, ağır baya. Eksik geldi bana. Mesela devlet memurları kanunundan çok az soru vardı. Genel olarak %80 başarılı. -
@kilici hocam maille gönderilen transkript kabul ediliyor mu
-
@Mehmetemir hocam sınava az kaldı bu saatten sonra yeni kitaba başlamak pek mantıklı değil. hele ki soru bankası bitmez.
-
Hocam transkript ve diplomayi ilce c.savciliklarinda verip aps ile gonderip halledebiliyoruz degil mi ?
-
Kasım kader belirleyici ay olur.
-
Transkripi çok mu detaylı inceliyorlar nasıl oluyor bu
-
@toranj hocam ben yarın büyük ihtimal başvuruya gidicem. Bunu gittiğimde sorcam, yazarım buraya da.