29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@onuraltan monopol al tavsiye ederim, anlatımı güzel ve sonlarında sorular var..
-
arkadaşlar mezun belgesinin edevletten de olup olamayacağı ile ilgili bir şey öğrenen var mı açıyorum hakim ve savcı adaylığı şubesine telefon sürekli meşgul çalıyor
-
HMK mevzuatinda Idari Yargilama ve Ceza Muhakemesinde calistigimiz bazi konular da var sanirim degil mi arkadaslar? Yani sormak istedigim; iyuk ile ilgili bir soru hmk testinde de gelebilir mi? herkese kolayliklar.
-
@legolas ikisi de aynı süre içinde yapılacak ya hani ondan sorayım dedim.
Çok teşekkür ederim. -
@gaye evet var. En tipik örneği Görev konusunu düzenleyen HMK. m. 20 Hem adli hem idari yargı için geçerli...
-
@mehmetemir Tesekkurler. Bir miktar asinaligim olacak o zaman. Daha hic baslamadim HMK'ya.
-
Justice'de bazı sorular çok ayrıntı değil mi? Gereksiz yere zorlamışlar gibi geldi bana.
-
@corleone çok zor sorulara takılmayın
-
Arkadaşlar izinsiz reklam yasaktır, ben ettim siz etmeyin.
-
Arkadaşlar
Medeni: zapata mart 2015
Borçlar : zapata şubat 2015
Medeni usül : mehmet özbey 2015 baskıBunlardan kullanabileceğim var mı ? Yoksa yenilemem mi gerekir.özel hukuk değişikliklerini bi süredir takip edemedim
-
@taromisaki9 medeni usulü kesin yenileyin
-
@taromisaki9 medeni ve borçlar hiç değişmez ama Medeni Usul için 20 temmuz 2016 sonrası kitap gerekir. Zira bu tarihte istinaf geldi.
-
@mehmetemir hocam Konsensus 2018 baskı bugün elime geçti. Planlarım değişti.
Elimdekiler hakimim / tebliğ / Konsensuslar / jüstice güncel kitap 1000 sayfa olan. Nasıl bir plan yapmalıyım? -
@mehmetemir Kas Soru bankası var bide. Ahmet nohutcunun. Oda çok efsane. Anayasa / idare / idari teşkilat / mahalli idareler kısmını çözücem sadece.
-
@mehmetemir medeni hukuk ve borçlar hukukunu (2015 baskı bunlar) kullanmamda bir sakınca yok diyorsunuz yani hocam ??
-
Hocalar monopolün hakimlik setini aldım notların arka kısmına soruları koymuşlar cevapları koymamışlar sizde de böylr mi yoksa baskı hatası mı yoksa başka bir şey mi ? Kafayı yiyeceğim.
-
@suigeneris hocam hepside çok iyi kitaplar ama madem bu kadar çok kitap geçti elinize hepsini çözmeye vaktiniz kalmaz. En sevdiğinizi çözün gerisini ihtiyacı olan birine verin. Hakkınızı helal edin ama grupta ihtiyaç sahibi çok arkadaşımız var. Hem size dua da ederler. Zaten bu kadar kitap 2 ayda bitmez mümkün değil o yüzden hayra harcamanızı tavsiye ederim. Eğer verecek tanıdık yoksa ben birkaç kişi tanıyorum gruptan özelden yazarım size. Selametle..
-
@taromisaki9 hocam medeni 2002 yılında kanun değişti bugüne kadar değişiklikler bir elin parmaklarını geçmedi. Borçlarda 2011 de değişti aynı şekilde bir iki madde değişti onlarda mesela tüzük yerine CBK gibi.
Hatta bu yüzden en rahat hocalar Medeni hocalarıdır..
Siz gönlünüzü ferah tutun..
-
@ynsmr hocam baskı hatası olmuş. Telefonla arayın yarın sizden e mail istiyor ve anında yolluyorlar. Bende de aynısı oldu..
-
arkadaşlar sorulduysa affola. KÜLLİYAT soru bankası 200 tl gibi bi ücreti var az da değil tavsiye eder misiniz? ona göre alıcam.