29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@msayar12 hocam ben külliyata bakmadım ama güzel diyorlar fakat fiyatı çok maalesef. O yüzden size hakimim, tebliğ, monopole bakmanızı öneririm, onlar da güzel ve fiyatı makul..
-
@mehmetemir teşekkür ederim hocam. yine ahmet nohutçu klasiği acelece hazırlanmış bir kaynak mı külliyat? malum işi iyice ticarete döktü ve hiç özen göstermiyor kitaplarına.
-
Elinde monopol un soru kitabi olan bir zahmet bakabilir mi Borçlar hukuku kısmını genel ozel diye bölmüş mu yoksa sorular karma mi
-
@msayar12 ben dediğim gibi külliyatı bilmiyorum hocam içeriğini ben monopol aldım herkese tavsiye ederim..
-
@olursaolur bölünmüş tamamen hocam
-
Arkadaşlar monopol soru bankasının idari hakimlik için olanı yok mu? hiçbir sitede bulamadım da önerenler acaba adli hakimlik olanını mı kullanıyor?
-
@emestina hocam idari yargısı yok maalesef adli yargı ile ortak dersler için İdari yargıya girenler kullanabilir..
-
@mehmetemir anladım hocam teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar ceza muhakemesinden idari hakımlikte sorumlumuyuz?
-
sertkan erdurmaz medeni usul hukuku soru bankası nasıl, yorumu olan var mı?
-
@mehmetemir sağ olasın hocam
-
@atanamayan sadece ceza genel hükümler kısmından sorumluyuz..
-
@james-buchanan ben aldım hocam çok güzel bir kitap tavsiye ederim...
-
@gaye hocam hmk'da iyuk ile soru gelmez. iyuk'ta hmk'ya atıflar var, iyuk testinde ondan sorabilirler.
-
arkadaşlar mail olarak yolladıkları transkript geçerli mi?
-
iktisat ve maliyenin konu başlıkları neler acaba bilenler var mıdır ?
-
E devlet mezuniyet belgesi kesin geçerli miydi arkadaşlar?
-
justıce çözerken hiçbir şey bilmiyormuş gibi hisseden tek ben miyim acaba?
-
@iibf jüstice güncel ek kaynağını bitirdim bende. Aynı durumu yaşadım. 1 defa daha bitireceğim.
-
Çıkmış sorulara baktım Justice'e baktım, Justice daha zorlayıcı daha kafa karıştırıcı geldi bana.