29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@sınavsınavsınav Rica ederim. İyi çalışmalar diliyorum
-
Arkadaslar osym den basvuru yapmadan belge teslim edebiliyor muyuz? Once belgeleri verip sonra basvuru yani
-
e-devlet mezuniyet belgesi kabul oluyor değil mi? teslim eden var mı?
-
@atlas07 kardeşim acaba bu oturum seçme olayı bende neden gözükmedi sadece idari yargı dedim geçtim bi yanlışlık mı var dersin ?
-
Arkadaşlar e devletten alınan belgeler kabul oluyor demi başka şehirden göndericem. Transkiript vs
-
Bir de e devletten transkiripte ulaşamıyorum nasıl ulaşırım.?
-
Arkadaşlar oturum sayısı kaç idari yargı sınavı için
-
2 oturum sanırım
-
@kemankeşş https://forum.tercihiniyap.net/topic/4771/29-aralık-2018-i̇dari-yargı-hakimliği-sınavı/
Ilk mesajda oturumlara dair yazimiz.mevut dostum.
-
@paretowilfredo 2 oturum seçtim bende doğru mu işkem yaptım acaba
-
@diriliss Hocam oturum kısmı ödemeler ekranında karşınıza çıkıyor. Yoksa normal başvuru sayfasında gireceğiniz sınavları işaretleyip başvurunuzu tamamlıyorsunuz.
-
@paretowilfredo oturum bilgileri idari yargı saati 12.45 yazıyor
-
@atlas07 hocam ödemeler kısmında oturum sayısı diyor 2 yi seçtim öyle mi olacak telaş ettim
-
Ortak alan bilgisi gygk yazmıyor
başvuru da sadece idari yargı sınavı saat 12.45 yazıyor -
ÖSYMden ödendi formunu muhakkak götürün.
-
11.45 de ki sınavın başvurusu niye gözükmüyor idari yargı nın içerisinde mi arkadaşlar
-
@corleone hocam gykgk ortak alan bilgisi için ayrı bir seçim yok değil mi ödemeler kısmında 2 oturum seçtim
Sonuçta Başvuruda İdari yargı 12.45 yazıyor yani 11.45 deki sınav herkesin gireceği İdari yargının içerisinde mi -
@suigeneris bir üstte arkadaş götürmemiş. Başvuruyu kabul etmişler
-
arkadaşlar aynı soruyu 10 defa sorupta neden farklı bir yanıt bekliyoruz?
sorulan bir soruya ilan metnindeki ifadesiyle karşılık veriyorum,altına iki yorum sonra yine aynı soru.2 sayfa yazılanları takip etseniz hepsine dönüş yapılmış zaten..
gereksiz yere meşgul etmeyelim formu ve gerçekten zorda olanlara yardımcı olsak daha iyi olur diye düşünüyorum. -
@kemankeşş Hocam ben de başvuru yaparken idari yargı seçeneğini seçtim, zaten başka bizim için uygun seçene yok, ortak alan herkeste ortak olduğu için onu ayrı belirtmemişler galiba. Ödemelerde 2 oturum seçeneğini işaretledim.