29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@numerusclauses tarihten elimde bu var çok da güzeldir.
https://drive.google.com/file/d/163YruPY7dnOr5wxWp5OXzTvrYEiz_X-C/view?usp=drivesdk
Osmanlı'dan en az 4-5 tane geliyor.
-
@ak Allah razı olsun size de hakimlik çok yakışır. Siz aynen devam edin. Gruptaki tüm kardeşlerimizin kazanması için birbirimize yardım edelim..
Rabbim hepinizi hakim, hakime hatta idari yargıda sayısı çok az olsada Daniştay başsavcısı,
Danıştay başsavcısı vekili olarak görmeyi nasip etsin İnşAllah.. -
@mehmetemir nasil bir motivasyon hocam masallah az moralim bozulsun gelip bakiyorum iyi geliyor tekrar tam gaz devam ediyorum Allah senden razı olsun beraber meslektaş olmayı nasip etsin bize ️
-
@olursaolur moral bozukluğu yok..
Allah'ın izniyle sadece çalışmak var...
Hepimiz kazanacaz hepimiz mutlu olacaz inşAllah..
Dayanın çok az kaldı..
Allah nasip ederse en geç 5-6 ay sonra hakim adaylarısınız..
Devam devam...
-
iktisatla maliyeye zamanınız kalıyormu nasıl çalışıyorsunuz benim hiiç zamanım kalmıyor onlar için
-
@iibf hocam öncelik zaten vergi olsun hep.
Şimdi maliyeyi zaten vergi biliyorsanız konular nerdeyse hep aynı. Sorun olmaz.
İktisat içinde temeliniz varsa az da olsa çıkmış sorular üzerinden gidin derim..
Hayırlı geceler..
-
@iibf kpss den temeliniz varsa eğer soyle kısa bir not okuyup soru çözmeniz yeterli şahsen oyle yapcam alan bitmek üzere benim iktisat maliye hızlı ilerleyebilecegimi düşündüğüm icin sona biraktim umarim gec kalmamisizdir kolaylıklar
-
Arkadaşlar merabalar daha önce soruldu mu denk gelmedim ama IYUK md. 17 iptal ve tam yargı davalarında duruşma yapılabilmesi için kanunda hala öngörülen sınır yirmibeşbin tl olarak geçiyor ama ben elimdeki bi kaynakta bunu otuzikibin olarak güncellemişim emin olamadım hangisi doğru
-
@nrpsmf 2017 yılı 32.000 idi 2018 de değişti 2019 da tekrar değişecek inşAllah..
Hocam her sene artar bu oran kanunu güncellemezler:
Duruşma yapılabilmesi için 2018 yılı itibarıyla parasal sınır 36 bin TL olarak
belirlenmiştir (İYUK m. 17).ayrıntılı bilgi için:
https:/ /www.gsghukuk.com/tr/yayinlar/duyurular/vergi-ve-gumruk-uyusmazliklari-duyurulari/2018-vergi-mahkemeleri-ve-istinaf-mahkemelerine-basvuru-sinirlari.pdf
-
@marjinalmaliyt57 karar degistirdim pusulayi aldim siddetle onerdiler pusulayi bende tavsiye edebilirim kaliteli sorular var
-
@mehmetemir çok sağolun hocam
-
Arkadaşlar hem adli hem idari yargı için ayrı ayrı konsensus denemesi çıkmış haberiniz olsun. Kariyerkitapları sitesinde 35 tl en ucuz orası 4 Tl de kargo. Ben daha öncede alışveriş yaptım hiçbir sorun olmadı ilgilendiler baya haberiniz olsun...
hayırlı günler...
-
Borçlar hukukunda hiç olmadığı kadar tekrar yaptım defalarca notlara baktım. Kanun baktım ama soru çözerken zorlanıyorum. Ne yapabilirim. Tavsiyeleriniz nelerdir
-
@onder soru çözmeye devam edelim ozel hukuk olduğu icin yüzlerce çeşit soru üretilebiliyor borçlar hukukundan.cozdukce aşina olacaksiniz
-
@mehmetemir hocam simdi inceledim de 70 soruluk alan denemesi olarak cikmis.monopol 100 soruluk gk gy i de içeren deneme çıkarmıştı alacak arkadaslar buna dikkat etsin
-
Merhaba genel af ve özel affı sadece Tbmm çıkarmıyor mu? Ceza hukukunda özel affı tbmm+ cb mı çıkarıyor?
-
@olursaolur Hocam Allah razı olsun doğru dersiniz
ben size hep monopol soru Bankasını önerdimya o yüzden denemeler de de farklı yayınevinden bakalım diye konsensüs dedim. Bende monopol soru bankası ve konsensüs denemesinden gittim... -
@onder hocam bol test bol test.
Özel hukukların mantığı oturması için bol test çözün...
Yavaş yavaş oturacak inşAllah.
Yapamadıklarınızı hep sorun yardımcı oluruz..
-
@sim hocam şu şekilde:
TBMM genel ve özel af çıkarabilir en az 360 Milletvekili gerekir.
CB'nin ki ise af çıkarma değil affetmedir..
-
@mehmetemir tamam. Yaşlılık ve sağlık koşullarından dolayı affetmesi cb nin