29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@sbf1983 :))) hocam ferah tutun içinizi insallah olur da maçı lehime cevirdim dersiniz
-
@mehmetemir gayet başarılı bir tablo
-
@fc-real-gdp aynen hocam adli yargıya 1900 küsur , idari yargıya 542 kişilik katılım olmuş. Hakimlik akademisinin instagram sayfasında bu şekilde gördüm
-
@yakup-cemil, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mehmetemir gayet başarılı bir tablo
Hocam tek hata olmuş..
Kaymakam CB onayı olacak..Onun dışında hata Yok..
Yapanlardan vallaha Allah razı olsun..
Arkadaşlar..
Bu sitede bütün derslerin bu tip tabloları var..
Çok iyi gelir size..
http:/ /www.kpssvatandaslik.com/category/zihin-haritalari/
-
@yamandede hocam sizin alan netleriniz fazla sistem hata vermiştir
-
@fc-real-gdp biraz da şansım yaver gitmiş. sınavda 55'e razıyım sayın üye :)) Arkadaşlar yok mu soruma cevap verecek
-
@olursaolur insallah hocam hepimiz basarili oluruz
-
Arkadaslar sınavda yanlış dogruyu götürüyor mu.Bir bilginiz var mi?
-
@ilerlemeyedevam götürmüyor
-
@yamandede. Eyvallah hocam,sağolasin.İnşallah salladigim iktisat sorularindan 1 tane tuttururum.
-
@alp9292 dersanedeki hocamız kısaca ilgili ve ilişkili olanlar hepsi idari vesayet bağlı olanların ise bazılarının idari vesayet bazıları hiyerarşi denetimi diye bize öğretmişti sınavlarda öyle bakın demişti
-
Yav millet araya giriyorum ama yollar cidden kötü. Sinav günü öncesi Ankara için bilet aldığım firma saat ertelemek zorunda kalmis bana haber verdi. Moralim bozuldu. Bu sınav ertelensin istemiyorum ama bugün korkudan Ösym yi aradım erteleme var mı diye!
Fevri davrandigimin farkındayım ama...
Dışardan gelenler n'apcak -
@dnztrkn ösym ne dedi peki gerçekten ankara dışından gelenler için zor olacak
-
@yamandede hocam idariye girecek misiniz.
-
@hukuksever Ösym çağrı merkezi herhangi bir sinav ertelemesine ilişkin bilgi yok şimdilik diyor ama bakalım Hakkımızda hayırlısı
-
@dnztrkn ankarada kapalı yol yok, hatta kar yağışı da yok umarım rahat bir şekilde gelirsiniz
-
Yağış yok fakat buzlanma var. Dikkat etmek gerek.
-
@fc-real-gdp gireceğim ama vergi, vuk ve iktisat bilmeyen bir kardeşiniz olarak sizlerin yanında hiçbir şansım yok xD
-
ileti nasıl düzeltiliyor dostlar.
-
Dostlar hmk sürelerine ilişkin tablo var mı güncel ?