29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@emrah16 Hocam ben 4t maliyeden vergi hukuku kısmını çözdüm sonra da Matrah çözdüm hem çıkmış hem özgün sorular var içerisinde bu şekilde oturdu bende tavsie ederim her iki yayını da 4t de bi kaç hatalı yanıt dışında sorun yoktu.
-
@mehmetemir Fazla tekrar yapmadım hocam belki ondandır haklısınız teşekkür ederim
-
@aslan-reyiz mali tatilde de süre 7 gün uzuyor diye biliyorum.
-
@emrah16 hocam ben idari yargıya daha çok kendimi denemek için giriyorum o yüzden vergi filan çok çalışmadım adli yargı gelirse savcı olmak istediğim için direk giderim İnşAllah.
İdari yargıyı ben size bırakıyorum. Ha belli olmaz bakarsınız ben de idari hakim olurum beraber meslektaş oluruz..
-
@mülkiamir1859 hocam yeni değişti 5 güne düşürüldü. Bence bunu soracaklar sınavda kesin..
-
@mehmetemir haklisiniz 5 gün imiş. Teşekkürler. Vergi müfettişi bir arkadaşa sordum şu bilgiyi ekledi; Mali tatilin bitiminden itibaren 5 gün olan sureler 5 gun uzuyor. Bu eskiden 7 gundu .
-
@mehmetemir adli yargida vergi var diye biliyorum yoksa cok etkilemiyor mu? Bu 5 gun konusu sadece mali tatil icin demi adli de 7 gun devam ediyor sanirim
-
@emrah16 adli 7 hocam
-
@idyah ozgun cozmeye vaktim yok ta 4t cikmistan bahsediyorsunuz demi , cikmis yeterli olur sanirim
-
@emrah16 adli yargı da vergi, iktisat, maliye çıkmıyor hocam ticaret, iflas gibi başka birçok ders var..
Evet sadece mali tatilde(1-20 Temmuz) beş gün uzar..
Adli tatilde (20 temmuz-1 Eylül) ise 7 gün uzar.. -
@emrah16 Evet hocam 4t maliye çıkmış sorular içinde vergi hukuku kısmı da var tvs de var isterseniz.. Matrah da ikisi birden var özgünü de hızlı akıyor yani zamanınız varsa tavsiye ederim. Ben geçen seneden kalan 4tden çözdüm değişiklikleri elimle düzelttim yenisi çıktı mı bilmiyorum
-
Kanunlardaki surelerde keske bir standart olsaydi. 3 gun, 7 gun 1 hafta, 5 gun, 10 gun, 30 gun, 1 ay, 2 ay, 15 gun derken hepsi birbirine giriyor neye gore belirleniyor bu sureler cok merak etmisimdir hep. he bir de isgunu olanlar var
-
@mehmetemir a tmm o zaman adli yargida basarilar dilerim size. Bilgiler icin cok tesekkur ederm
-
@idyah peki cok tesekkurler sagolun.
-
@sbf1983 bunu bende çok sorguluyorum kanun koyucu biz olsaydık standart bir süre belirlerdik kesin:)
-
Matrah vergi çıkmışları tekrar tekrar çözün derim .
-
@olursaolur sinavlarda elemek icin yapiyorlar galiba
-
Merhaba borçlarda alacaklının ve borçlunun temerrüde düşmesini oturtamıyorum. Nasıl yapabilirim?
-
@sim hocam bu konu zamanında bende de oturmamıştı bol tekrar ile hallettim..
Sizde bol tekrar ve soru ile devam edin.. -
YSK Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adaylarla ilgili bilgi ve belgelerde eksiklik tespit ederse eksikliklerin giderilmesi icin siyasi partilere kaç günlük süre verir?