29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@yasemen Rahat Ol Sıra Yoksa 15 Dakika..
-
@msayar12 Var olan Takdir Komisyonlarını Bil yeter.. Bu yazdığın Gibi.
-
@aslan-reyiz Allah razı olsun not paylaşan üstatlardan. Emeğinize sağlık.
-
Arkadaşlar İİBF mezunuyuz, bu onaylı transkript ve adliye işleri yeni mi çıktı?
Yani böyle bir şart koşmaları ilginç. Çalışıyoruz vaktimiz yok, napıcaz bilmiyorum. Sınava başvurursam yarın halletmem lazım Islak imzalı transkript gerçekten kötü olmuş -
Bu arada diploma onaylı örneği ne hocam yav. kime onaylatacaz gidip?
Yılan hikayesi gibi süreç. Cidden yani anlamıyorum
-
@ordinal-fayda Dostum bu başvuru şekli hep vardı malesef yeni bir süreç değil. Islak imzayı her yer aramıyor direkt örneği kabul ediyor çoğu adliye. Ek olarak, Diploma onaylı örneği değil dostum onay işlemini orada yaptırabiliyorsun fotokopileri alıp gitceksin. İlk mesajda başvuruya dair yazımızı bi incele daha netleşir kafanda dostum. Büyütme bu kadar halledilir sakin ol
-
Arkadaslar diplomayla birlikte verilen ve derslerin hepsini gosteren "diploma eki" var bende. Onu kabul ederler mi ? Transkripten bir farki yok tum dersler ve notlar yaziyor. Transkript ders aldigimiz zamanlarda kaldi yahu
Bu dersleri gosteren diploma eki ile basvuru yapan oldu mu ?
-
@ordinal-fayda faydalanıyoruz yeterki ilk 300 e girelim
-
@bydaler Evet Zaten çok Ayrıntı.
Ayrıca Aynı yayından Ceza Genel ve Medeni Usul tek Kitap Çıktı. idari Yargı için. -
Merhaba arkadaslar adalet bakanligina belgeleri gonderdirten sonra sinava girip giremeyecegimiz ayin 7 sine kadar belli oluyor denmisti bunu nerden öğreniyoruz
-
Tamam buldum
-
@sınavsınavsınav nerdenmis ?
-
Arkadaşlar merhaba. İdari hakimlik sınavına girmek için gerekli evrakları yollayacağım adliyeye geldim. Evraklarım transkript-diploma-ösym basvuru formu. Pgmnin sitesinden idari hakimlik sınavı için form almam ve göndermem gerekiyor mu ? İçeridekiler bilmiyordu sizlere sorayim dedim.
Pgm sitesinde idari hakimlik sınavı için başvuru formuna tıkladığımda açılmıyor aslında. Sayfa kapanıyor. Yoksa direk alıp gönderecektim.
Saydığım evraklar yeterli mi yoksa o evrağı da göndermem gerekir mi ?
-
@needforyou Bnde ne olur ne olmaz diye götürecektim ama sayfa hata verdi.Zaten ilana göre gerek yok dostum
-
@gencbiraday 7 aralikta www.pgm.adalet.gov.tr den
-
KAS Soru Bankası Anayasa Ve İdareyi Direk Kanunu Soruya Çevirmiş:)
-
Arkadaslar gunde net 8 saat kronometre ile calisabilen var mi?
-
Arkadaslar merhaba.Pazartesi gunu evraklari istanbul anadolu adliyesinden ptt araciligi ile gonderdim.Bugun bu saat oldu hala teslim edlimedi.Bu sabah 8 de dagitima cikmis ondan sonra hareket yok.Boyle bir durumla karsilasan var mi
-
Arklar Çağlayan adliyesine gidecekler için e-devletten terhis belgesi ve onaylı diploma fotokopisi istenmekte.Terhis belgesini oradan çıkarttım yardımcı oluyorlar,diplomayı da onaylıyorlar.
-
Düzeltme:Askerlik durum belgesi diyelim ben yaptığım için terhis olarak yazdım.