29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Bi sonraki idari sınavının haziran ayında olabileceğine dair birçok duyum dolaşıyor ortalıkta aslı astarı var mıdır bunun?
-
@gresham-t Kesin bir şey yok hocam. Şu sınavın sonucu belli olur, mülakatlar başlar belki o zamana bir şeyler duyulur.
-
Hepimize geçmiş olsun. Sınavım kötü geçti benim. Bu kadar çok yanlışımın çıkacağını sanmıyordum. 70 civarı doğru bekliyorum. Bilmediğim soruyu yapamadığım zaman pek üzülmüyorum ama kelime oyunları yüzünden çok yanlış yapmışım. Yorulduğumun farkına varıyorum yavaş yavaş. Sınav çıkışı merakla telefon açmanı bekleyen aileye üzücü bir cevap vermek çok ağır geliyor artık. O yüzden büyük ihtimal ilk ve son hakimlik sınavımdı benim. Ne diyelim hayırlısı olsun her şeyin. Umarım en hayırlı şekilde hizmet edecek vicdanlı arkadaşlarım, kardeşlerim kazanır.
-
Arkadaşlar lütfen biraz hatrım varsa okuyun...
Arkadaşlar sakın üzülmeyin...
Lütfen bekleyin biraz..
Bolca dua edin..
Sınav açıklanana kadar hiç birşey belli değil..
Yok kolaymış yok zormuş yok yapamadım. Bunları bırakın lütfen..
Çok emek verdiniz. Artık dinlenme ve dua vakti..
İnanın herşey daha güzel olacak..
Bize düşen artık bu heryerden moral bozucu bişeyin çıktığı şu dönemde birbirimize destek olmak..
Şu sorunun cevabı şu idi filan bunlara bakmayın. Yorucu bir dönemden sonra dinlenin artık yorucu bir dönem idi. Geldi geçti..
Siz elinizden geleni yaptınız. Bu yüzden üzülmek yok..
Hani hep beraber garibana ses mazluma nefes olacaz ya yoksa bundan vaz mı geçtiniz..
Bakın benim adlı yargı sınavımda gece gündüz çalışmama rağmen iyi geçmedi ama üzülmedim niye mi? Elimden geleni yaptım daha ne yapayım 5-6 saat yerine sadece 1 saat mi uyuyayım?
Hiç sorun yok arkadaşlar...Ne olur birazcık hatrım varsa moral bozmayın..
Ben size hep derim hâlâ diyorum vakit üzülme vakti değil vakit artık dinlenme vakti ve birbirimize dua etme vakti..
Ve şunu asla unutmayın hukuk bir derya..
Daha size 2 ay sonra sınav yapsalar bile yine eksik konu olur. O yüzden önemli olan sizin moraliniz..Yazık etmeyin kendinize bolca dinlenin ve dua edin..
Kusurumuz oldu ise affola..
Hakkınızı helal edin..
Ben 7/24 yanınızdayım... -
@mehmetemir Hocam çok doğru söylüyorsunuz.
-
@sbf1983 velhasıl yıpratıcı ve şaşırtıcı bir sınavdı.
-
@yakup-cemil Hocam ortak alan zordu bana gore. Kolay da degildi. Anayasa disinda rahat cozebildigim alan yok. idari yargi testi cozerken kolay geldi ama mukemmel kelime oyunlari ve celdiriciler varmis. Eksiklerimizi gorduk diyelim. Haziranda sinav olursa daha siki calisir, aciklarimizi kapatmaya calisiriz. .
-
Henüz kaçla kapatır sorusu sorulmamış sanırım
-
@olursaolur soralım hemen hocam kaçla kapatır:)
-
@gaye ösym şaşırtmayı seviyor yine. Inşallah hazirana kadar daha da saglamlastirirsin dostum. Yılmak, pes etmek yok.
-
@olursaolur sizin gibi sabah akşam çalışan dostlarımızın netleri referans kaynağı olabilir. 25 55 iş görür tahminim
-
@yakup-cemil
23 - 57 düşüncesindeyim ben de -
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar..Benim açımdan kolay , net gibi görünen sorular çok çeldiriciydi.Hakkımızda hayırlısı olsun ,biz elimizden geleni yaptık üzülüp kendımızı kahretmek yanlış .Herkes için hayırlı sonuçlar dilerim.
-
@nopainnogain çok yüksek kapatmayacak benim tahminim 80 civarı olur yine
-
@olursaolur puan mı net mi acaba
-
@kitap-kokusu doğru sayısını kastetmiştim:) birkaç puan da sapmadan gelse 81 82 puan civarı ..inşallah yanılırız da daha düşük gelir ..
-
İdari yargı için söylüyorum 77 net civarı kapatır tahminimce
-
Bence kaymakamlik sinavindan asagi kalir yani yoktu sinavin, ben de 77 ile 79 civari gibi dusunuyorum dogru sayisini. ben disaridayim o ayri zaten 85 ustu yapanlara saygim sonsuz
-
Biraz realist olmak gerekirse 24-56 yahut 22-57
-
bu iş yine 25-55'e bağlanır. her zamanki kapatma eşiği yani