İl Göç Uzman Yardımcılığı Duyumu !
-
@genclerbirlikli hocam il göc uzmanlığında rotasyon var. 4 5 bölgede çalışılıyor yanlış bilmiyorsam. Merkez uzmanlığında ise rotasyon yok sadece Ankara. Maaş konusunda da 800 lira falan fazladır merkez uzmanlığında. Fakat bu dönemde değil memur olmak ilanın gelmesi bile çok zor. Onun için ilk neresi gelirse gitmek lazım. Sonra yine istediğimiz kurum sınavlarına calısırız. Tamamen tercih meselesi
-
@mrnobody Hocam ne kadar yakın peki? 2019 sonrasına kalmaz inşallah.
-
@alageyik08 seçimden önce olacağı kesin hocam. Benim tahminim bi ay içinde gelir. Eğer ilan yakın olmasaydı genel müdür hiç bahsetmezdi böyle bişeyi diye düşünüyorum. Zaten daha önce de formda duyum vermişlerdi sayı daha fazlaydı ama. Bence sayı biraz kırpılarak kabul edilmiş olabilir. kurum içinde uzmanlara olan ihtiyaçta bi hayli fazlaymış zaten. Genel müdür bu konuda ısrarlı belliki.
-
@872 hepsini gayet iyi biliyorum hocam ilk neresi gelirse gidenler sonradan keşke az daha bekleseydim diyor da o yüzden diyorum. ayrıca il göçün yoğun temposunda( gece 2de telefon gelebilir, akşam kaçaklar yakalanabilir siz yanında saatlerce bekleyebilirsiniz vs) oturup ders çalışmak da kolay bir şey değil, herkesin harcı değil.
-
@beveridge-eğrisi geçen sene de beklenti yokken gelen bir çok ilan var, ayrıca yılladır mhuy beklentisi var da ne oldu ki işler beklentiyle yürümüyor hep.
-
@genclerbirlikli twıterdayız efendim bekliyoruz ilanlar artık anlaşılan etkinlikle gelir oldu
-
Arkadaşlar tahmin ettiğim gibi genel müdür bu sayının onaylanmış olduğunu söylemiş. Ve çok net konuşmuş. Bürokrasideki işlemler uzamazsa ilan yakındır inş.
-
@genclerbirlikli biliyorum hocam. Haklısınız. Ama dediğim gibi tercih meselesi tabi
-
@mrnobody göç idaresi kurumunun bütçesi geçen seneye göre 4 kat arttırıldı. Bu sayı az gibi geldi. Seneye 2019 bütçesinde ki artışla beraber yüksek bir alım bekleyelim mi bunu sorma ihtimaliniz var mı?
-
@byteks1 bunu sorsamda arkadaşım bu konuda pek bilgi sahibi olabilecek konumda değil. Söyleyecekleri tahminden öteye geçmez. Genel müdür ziyaret sırasında paylaşmış söz konusu duyumu. Ama söylediğine göre ihtiyaç çok fazlaymış. Onlarda nöbet olayı var. Nöbete kalan iki gün izin yapıyor. Bu yüzden de kurum içinde uzman eksikliği daha çok hissediliyormuş.
-
Merkez göç de gelse keşke
-
Arkadaşlar ben merkezde çalışıyorum. Orası bile ciddi anlamda yoğun ve stresli. İllerdeki arkadaslarla surekli iletisim halindeyiz. Onlarin isleri cook cok cok daha zor. Issizlikten her turlu iyidir tamam fakat ise girerim sonra ders calisir merkeze gecerim diye dusunen varsa bilsin ki cok zor bu. @genclerbirlikli nin dedigi gibi gecesi gunduzu olmayan bi is. Hakkinizda hayirlisi olsun.
-
@1903bjk Bir alım olma durumu varmı sizce?
-
@maesteo
Ben hiç duymadım ama salı günü sizler için öğrenmeye çalışıcam -
@1903bjk Çok iyi olur hocam bilgilendirirseniz bizi
-
@maesteo
Uğraşıcam merak etmeyin -
Hangi puan türünden alıyor ve YDS istiyor mu arkadaşlar ?
-
@ottovbismarck yds yok hocam. Ama yüksek kapatıyor. KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41 puan türlerinden.
-
P 21
-
Arkadaşlar bugün ki mhuy etkinliği için katılım gösterelim lütfen o uzmanlık bu uzmanlık diye ayrıma girmeden birlik olmamız gerek