İl Göç Uzman Yardımcılığı Duyumu !
-
Benim anlamadığım madem il göç uzmanlığının bu kadar zorluğu var ve şikayet eden çok peki neden yüksek kapatıyor yine
-
@872 işsizlikten ?
-
@872 aylarca gelmeyen ilanlar seçim şansı bırakmadı insanlarda
-
@genclerbirlikli demek istediğim de o işte hocam bu zamanda iş bulmak zor. İlan falan yok yani
-
@872 birde puan türü çok fazla tek bi puan türünden almıyor. Geçen sene 400 kişi girdi sınava 87 gibi kapattı. Bu sene 900 kişi girerse 85 in altını görmeyebilir.
-
@mrnobody bekleyip görelim hocam bakalım. Hayırlısı
-
DUYURU: Saat 20:00 da yeni hastag ile MHUY etkinliğine başlayacağız. Sesimiz daha gür çıkacak. Sİzlerden ricam saygı sınırlarını aşmayalım.
-
@872 onun farkındayım. İlan yok öyleyse buna başvurayım sonra başka yere geçerim düşüncesi işlemez burda ondan bahsediyorum ben.
-
Saat 20:00 da saygı sınırlarını aşmadan doğrudan Sn Hazine ve Maliye Bakanımıza seslenerek MHUY etkinliğine kaldığımız yerden devam edeceğiz.
TAG : #BeratAlbayrak1000MHUY
kopyala yapıştır yapalım. aynı zamanda bakanı da ekleriz.
-
@mrnobody teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar. İl göç uzman yrd. alimi olacagina dair bir söylenti var. Sayi olarak da 45 ve 75 rakamlari konusuluyo.
-
@1903bjk Hocam bilginizin kaynağı sağlam mı?Artık adam akıllı yds istemeyen bir ilana başvurmak istiyorum.
-
@1903bjk merkez göç de gelecek mi hocam
-
@eomer kendisi merkez göç uzman yardımcısı olur
-
@eomer
İllerin personel ihtiyaci cok fazla. Duyum sağlam:) insallah daha yuksek olur sayi -
@1903bjk Eyvallah hocam çok sağolun bilgi için.
-
@claark
Merkezle alakali bir duyum yok suan icin. Biseyler duyarsam paylasirim. -
@1903bjk alımın daha fazla olma ihtimali var mı?
-
Sayı çok az değil mi kamla kapatır ki
-
@1903bjk hocam araya 10-15 merkez göç sıkıştırsınlar sanki ne