İl Göç Uzman Yardımcılığı Duyumu !
-
Şöyle 15 merkez göç fena olmaz ya
-
@1903bjk tarih olarak bir duyumunuz var mı?
-
Arkadaşlar bizzat başkanın dediği 45 kişiydi. Ben sayının değişeceğini sanmıyorum bu yüzden. İnşallah artar tabi. Bu ay içinde gelebilir bu arada ilan
-
@mrnobody hocam o kadar uzman yardımcıları uzman oldu neden sayı az anlayamadım.birde geçen senede yüksek bir alım bekleniyordu komik bir sayıda alım oldu bilemiyorum göç idaresinin sağı solu belli olmuyor
-
Ilan yakin zamanda gelir gibi duruyo. Keske rakam daha yuksek olsa ama soylentiler bu yonde. Insallah 75 dogrudur ne diyelim:( fakat 75 kisi istenmis 45 e izin verilmis de olabilir. Bilmiyorum:(
-
@intermilan
Biz illerdeki arkadaslarla surekli iletisim halindeyiz. Ciddi anlamda cok calisiyolar. Haftasonlari geceleri gunduzleri olmuyo bazen. Merkez bile cok yogun ve stresli. Isin icine girince daha iyi anliyosun ki gercekten bu rakamlar trajikomik. -
@intermilan hocam benim şahsi fikrim il göç için uzun vadede göçmen sorununun çözüleceğini düşünüyor olabilirler. Yoğunluk sanırım suriye meselesinden kaynaklı birazda. Eğer uzun vadede bu meseleyi halledeceğiz diye düşünüyorlarsa fazla uzman alıp sonradan atıl kalsın istemiyor olabilirler. Heleki böyle kıt alımların olduğu bir devirde. Ama şu kesin ki çok yoğun çalışıyor arkadaşlar.
-
Bu ulkede bence goc bakanligina ihtiyac var. Dunyanin koprusu niteliginde bir ulkeyiz. Kitalari birlestiriyoruz. Ulkemizin her yerinde orta asyadan gelen arap cografyalarindan afrikadan gelen yuzbinlerce kisi var. Istanbullu degilim ama inanin istanbulda kendinizi bir Türk Vatandasi olarak turist zannedersiniz. Dolayisi ile goc uzmaninada merkez olsun tasra olsun ihtiyac herzaman olmali diye dusunuyorum.
-
Arkadaşlar il göçün çalışma şartları nasıldır? Aldığın maaşa göre yapılabilir bir meslek mi bilen biri cevaplarsa sevinirim.
-
@tkys son giden ilan göçten bi arkadaşm var işsizlikten iyi sadece ve hafta sonu yok hatta aralıkta nöbet başlayacak dedi .açıkçası bence çok zor hele de bi kadın için.
-
@aroma hocam maaşı ne kadarmış arkadaşınızın ?
-
@iibf7 maaşını sormadım guy ile özdeş diye biliyorum.
-
@iibf7 ilk başkayanlar 4000 alıyor hocam.
-
@aroma Çalıştığı ille de alakalı bence.ama guy ondan daha iyi gözüküyor şimdilik.teşekkür ederim cevabınız için.
-
@mrnobody @aroma teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için
-
@tkys arkadaşlar son alımda kazandım il göçü öncelikle issizlikten bin kat iyi, meslek çok dinamik guy sgk denetmeni gibi değil bnm için, tabiki zorlu ve eksik yanları var sonuçta 4 senelik kurum , zorluk kısmı için şunu soylym 6 7 il dışında çoğu yer rahat bn antepteyim çok yoğun ama burdur daki biri çok rahat , genel müdürlük il tercihinin %60 ni yoğun illere göre yapıyor nasip birazda haa birde sıfır referansla kazandım bu sekilde 2 3 kişi daha var a grubu için umut verici bi durum
-
Valla herhangi bir a kadroya zor diye burun kıvıran işsiz hiç fabrikada çalışmamış demektir Girsek de 12 saat çalıştırsalar keşke.
-
Peki il göçün kurum sınavındaki bazı dersler var KPSS sürecinde bakmadığımız onlar hakkında ne düşünüyorsunuz yada nasıl çalışacaksınız gelecek bi ilanda
-
@tozkok ilan geldiği anda bence kpss derslerine bakmak anlamsız olacaktır. Hem kolay soruyorlar hemde daha önce görmediğimiz bi sürü konu var sınavda çıkacak olan. O yüzden daha önce görmediğimiz derslere yönelmek lazım diye düşünüyorum. Zaten başka türlü yetişmezde
-
@mrnobody anladım o dersler için kaynak bulmak lazım sanırım not fln