İl Göç Uzman Yardımcılığı Duyumu !
-
@tozkok ankarada oturuyorsanız fotokopi hazırlıyorlar biraz kalın ama yeterli oluyor .
-
@mrnobody öyle mi çok teşekkür ederim ️
-
@xxxkara hocam sınava nasıl calişmaliyız? Sınav kolay mı zor mu?
-
@xxxkara hocam geçenlerde bir arkadaş twiterda kurumun yedeklerden birisini arayıp sıranın ona geldiğini ve yeni ilana çıkılacağını yazdı.Sizin alım konusunda tahmininiz nedir.Bu ay sonuna kadar gelir mi?
-
@eomer içiniz rahat olsun o ilan gelecek inş. Bizzat müdürün ağzından çıkmıştı söz ve 24 gün geçti bile. Bunun üzerine @1903bjk arkadaştan araştırmasını istediniz oda sordurdu evet böyle bişey var dedi. Sonra @pareto_wilfredo üstata sordular oda sordurmuş oda evet böyle bi duyum var dedi. En son @gökyeleli arkadaşta benim verdiğim sayıyla beraber ilan yakındır dedi. Bence az kaldı bugün yarın gelir bu ilan.
-
Bir çok arkadaş görmüştür büyük ihtimal ama bende yazayım facede bir arkadaş son il göç uzman yard. Alımında yedekmiş sıranın geldiğini söylemek için aramışlar ve eğer kuruma gelmeyecekse yeni alım olacağı için kadronun heba olmaması adına hemen durumu bildirmesini istemişler. İlan yakındır inşallah ve inşallah yine tatmin edici bir sayı olur ama bazı kardeşlerimiz sayı duyumu paylaşmış 45 diyorlar 10 15 20 den iyidir en azından
-
@eomer yetkili bir ağızdan duyum almadım ancak yoğun şekilde ilan gelecek deniliyor ozellikle başlıktaki kişiler
Zannimca ilan gelecektir sayının yüksek olmasını beklemiyorum min 30 Max 70-80 umarım daha iyi bir rakam olur -
@xxxkara anladım hocam sağolun.
-
@toni-crus gecen sene hem il goc hem merkez icin girmistim. Bir universiteye yaptirmislardi o yuzden alan sorulari osym formatindan azicik farkli gibiydi ama kpss alandan farkli konu yok. Ancak kurum mevzuatinin oldugu bolum ilk sorular buradan geliyor. Dogrudan mevzuattan soru olusturulmus. Gecici koruma, ikincil koruma,gocmen, siginmaci, pasaportlarla ilgili uluslararasi isgucu kanununa gore yanlis hatirlamiyorsam o tip sorular vardi. Merkez goc il goce gore biraz daha seciciydi sorular olarak. Ama birinden atiyorum 72 aldiysam digerinden 71 alarak istikrarli puanlarim olmustu:)
-
@sbf1983 hocam 72 yetmiş miydi mülakata kalmaya ve 72 almak zor mudur kurum sınavında ilgöçün
-
Arkadaşlar net cevap verilmedi fakat ben yakin zamanda gelecegini dusunuyorum. Bugun buna olan inancim daha da artti:) sebebi bende kalsin:)
6458 sayili yabancilar ve uluslararasi koruma kanununa calismaya baslayin. Sorular buradan gelir agirlikli olarak.
Ayrica pasaport kanunu ,uluslararasi is gucu kanunu ve Türk vatandasligi kanununu da okuyun. Buralardan da sorular geliyo.
Bizim sorulari Yildirim Beyazit Üni hazirlamisti. Pek kaliteli oldugu soylenemez. Birsuru yanlis soru cikmisti:/ -
- il ve merkez 76 ile kapatti son alimda
-
@1903bjk hocam peki merkez göç için bir duyumunuz var mı?
-
@872
Maalesef yok:( alincagini da sanmiyorum bu yil -
@1903bjk anladım hocam teşekkürler
-
@modigliani-0 yok hocam yanlis hatirlamiyorsam biri 77 biri de 76 gibi olabilir.
-
Şu yoklukta ilgöç bile popüler oldu ya
-
@modigliani-0 bir de hocam cok zor denemez aslinda. ben kaymakamlik mulakat sonucunu beklerken biraz salmistim pek hazirlanamadan girmistim:)
-
@sbf1983 teşekkür ederim hocam
-
@modigliani-0
Zor değil ama saçma:)