İl Göç Uzman Yardımcılığı Duyumu !
-
Umarım güzel sayıda bir alım olur arkadaşlar. Ben yüksek sayıda alım beklediğimi daha önce de söylemiştim. İhtiyaç olduğu da çok belli. Buradan da sağlam bir ilan çıkaramazsak bu sene ciddi sıkıntı olacak gibi görünüyor.
-
@antimülakat sizin tahmininiz kaç kişi hocam ?
-
Bu ay bitmeden gelir mi ki
-
@yigido89 son iki yıldır gelen sayıdan çok daha fazla. İhtiyaç çok genel bir alım yapılmak zorunda
-
@antimülakat hocam herkes az sayıda alım yapılacak diyor ama il göç geçen seneki gibi ters köşe yapabilir
-
Sınav o kadar zor değil sadece üstüne farklı şeyler eklenebilir belki akademik kitaplar okunabilir farklı gördüğümüz hiç duymadığımız şeylerin notları cikarilabilir.
-
Ülkedeki mültecilerin sığınmacıların sayısı 4-5 milyon gibi sayılarla ifade edilirken 20 kişilik 50 kişilik alımlar alenen iibf mezunlarıyla dalga geçmektir. 500 den aşağı olmamalı il göç alımları
-
Eski alımlar gibi 450 den aşağı olmamalı.
-
@rootofallevil kayıtlı sadece Suriyeli 3.5 ml. Kayıtsız 5 ml üzerinde. Toplam 7-8 ml diye biliyorum.
-
@antimülakat afganlarla beraber 7m nin üzerinde göç almışız
-
Arkadaşlar belirsizliği ortadan kaldırmak adına göç idaresi müdürüne sorabiliriz twitterdan. Zaten fazla takipçisi yok üç beş kişi yorum atsa cevap verebilir. Ben yazdım yazmak isteyen varsa diye linki buraya bırakıyorum
https://twitter.com/AbdullahAyaz78 -
@kamuranakkor çikolata renklilerde cok
-
inşallah toplu alım olum
-
@mrnobody direk mesaj olarak mı attınız
-
Arkadaşlar Bugün kurumdan arandım yedekte sıranın bana geldiğini kurumun yeni bir ilana çıkacağından hemen karar vermem gerektiğini söylediler kurumda çalıştığımdan feragat ettiğimi söyledim.Herkese hayırlı olsun
-
@mülkye Bilgi için sağolun.Peki net bir tarih verdiler mi ?
-
@mülkye Kaçıncı yedektiniz acaba?
-
@mülkye yedeklerse kacinciydiniz hocam?
-
@mülkye çok yaşayasın hocam! O kadar işsizlik ve umutsuzluktan bunalıma girmiştim ki şu iletiyi okuyunca içime umut kırıntıları serpildi. İlan gelsin ya da gelmesin ben mutlu oldum. En azından kendime bir itenek olacak. Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
-
@mülkye Hoşgeldin dostum aramıza. Gelip bu bilgiyi bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederiz Var olasın.