BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@arven16
ben az önce kurumu aradım fakat telefonları açmadılar -
@salihys hocam size mail veya sms ile başarılı olduğunuzu bildirdiler mi?
-
@yazilim, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@salihys hocam size mail veya sms ile başarılı olduğunuzu bildirdiler mi? Alttaki yazıya istinaden soruyorum.
Yazılı sınava katılan adaylar arasında en yüksek puandan başlamak üzere öğrenim alanları itibarıyla yapılacak sıralamada, atama yapılacak boş kadro sayısının 4 katı aday başarılı kabul edilerek sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır. Alanlar itibarıyla son sıradaki adaylarla aynı puana sahip olan adaylar da sözlü sınava davet edilecektir. Sözlü sınava katılacak adaylar Kurumun resmi internet sitesinde ilan edilir. Bunlara ayrıca elektronik posta veya kısa mesaj yoluyla bildirim yapılır.
-
Arkadaşlar BTK ya hangi numaradan ulaşıyorsunuz sabahtan beri arıyorum açmıyorlar. Sınav ilanında sözlü sınava kalınırsa , istenen belgelerin sınavdan en geç 3 gün önce teslim edilmesi gerektiği yazıyor. Sonuçların açıklandığı sayfa da ise belgelerden fotoğraflı özgeçmiş hariç sözlü sınavın olduğu gün kurumdan verileceği yazıyor. Bunu teyit etmek için aramıştım ama kimseye ulaşamadım sizler napıcaksınız arkadaşlar.
-
@bir-i̇ki aynı durumdayım hocam açana kadar arayalım
-
@bir-i̇ki eğer cevap alan olursa edindiği bilgileri buradan paylaşalım böylece kurumu da fazla meşgul etmemiş oluruz.
-
Bugün kuruma gidip sordum. Evrak getirmeye gerek olmadığı söylendi mülakat günü hazır evraklar imzalanacak. Yani 3 gün önce evrak teslimi gibi bir durum yok evrak da getirmeye gerek yok . Btk sitesindeki cv hakkında net bir şey söylenmedi çıktısı yanınızda olsa iyi olur denildi.
-
@eray123 ayağına sağlık hocam çoğu kişinin beklediği bilgiydi
-
@gelirmiuzmanı rica ederim
-
Arkadaşlar fotoğrafı güncelledim fakat özgeçmişi nereye Yazıcaz ?
-
@adalet özgeçmiş genel olarak oradaki bilgiler değil mi zaten?
-
@arven16 bilmiyorum açıkcası dedigin gibi olabilir
-
@adalet öyle olması gerekiyor. Eğitim bilgilerimiz, hobilerimiz vs. var
-
@adalet
http://kariyer.btk.gov.tr/kariyer adresindeki bilgilerinizi doldurmanız gerekiyor hocam -
Sosyal alandan giricek arkadaslar nasıl bir çalışma yapıyorsunuz ?Nelere bakmamız lazım
-
@yazilim yok mail atmıyolar.evraklarda sınav günü verilcek orda yazdığı gibi. bddk yı da kazanmıştım.mülakatına gidemedim ama puanlar kaç kişi kazanmış hepsi belliydi.burda kaç kişi gircek,puanlar ne belli değil.bu arada mülakat tarhiniz saatiniz ne??
-
arkadaşlar kaç kişi mülakata çağrılmış.bunun hakkında bi bilgisi olan varmı
-
@salihys
ben mühendislikten gireceğim çarşamba günü 15:00. Sizin mülakat tarihiniz nedir? -
@yazilim mhndslik perşembe
-
@yazilim benim de çarşamba 16:00. Ne zaman gideceksiniz? Yarım saat kala gitsek yeterli olur herhalde.