BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Mühendislikten kimler kaldı acaba mülakata? 100 kişi mi kalıyor kesin, önceki mülakatlarda öyle mi olmuştu bilgisi olan var mı? Bir de hiç yok mu önceden BTK mülakatına giren, bir fikir alışverişi yapsak burada?
-
@sukulent 100 kişi geçemez ki bu sınavı 50 kişi çıksa iyi , önceki sınavında sınav çok daha zordu bi tık kolaylaştırmışlar. Zaten önceki sınavı pek geçen olmamış
-
Bende mühendislikten kazandım. Kazananlar kendilerini belirtirlerse kaç kişi olduğunu biliriz. Kazanan arkadaşlara bu sırada mülakatta başarılar
-
Sosyalden giren arkadaşlar ankete katılabilir mi?
https://www.strawpoll.me/17454022 -
@sukulent ben de mühendislikten mülakata gireceğim. Nasıl bir hazırlık yapılması gerekiyor mülakat için? Bilgisi ya da tecrübesi olan var mı? Benim ilk mülakat deneyimim olacak.
-
@thebutcher hocam öyle sanılıyor ama bence mülakata kalan kişi sayısını çok düşürmüyor kurum. Seçeceğini azaltmak istemez heralde, çan mantığı vs geçen kişiyi artırır diye düşünüyorum. Keşke dediğiniz gibi olsa da şansımız artsa. Ben alandan az sorulduğunu genel olarak sohbet gibi geçtiğini okudum önceki yılları biraz kurcalayınca. Ama bilemiyorum neye ne kadar önem veriliyorlar o sırada.
-
Sosyal mulakata kalanlardan biriyim ama tercih ettigim baska bir yer oldu mulakata gitmiyorum.Rakip sayinizi bir eksik hesaplayabilirsiniz.
-
Arkadaşlar güncel idare hukuku notu olan var mı?
-
@iibfpalace 2 eksik hesaplayabilirsiniz.
-
@utipossidetis Hocam arkadaşım da hukuktan mülakata kaldı mülakat saati 20.00-21.00 yazıyor sizinde buna benzer mi yoksa yanlışlık mı vardır? Telefonlarını açmıyorlar bilgi de alamadık...
-
@mehmetoksak geçen sene de böyle absürt akşam saatlerinde mülakata alınanlar olmuş hocam, normaldir o yüzden. Önceki sene btk alımı başlığını tararsanız görürsünüz.
-
@sukulent tamamdır çok teşekkürler bilgilendirmeniz için...
-
@mehmetoksak bende 15.00- 16.00 yazıyor ama geçen seneki sınav başlığında o saatlerde de mülakat olduğu yazıyordu bir sorun yoktur diye düşünüyorum
-
@utipossidetis sorun yok gibi sağolun hocam...
-
Arkadaşlar bu uzman yardımcılığı sözleşmeli sanırım değil mi?Kurum sitesinde böyle bi ibare var."Kurumumuz personeli kadro karşılığı sözleşmeli statüde istihdam edilmektedir."
-
sosyal alandan giricek arkadaşlar elektronik haberleşme kanunu çalışıyoruz demi?
-
kazanan mühendisler nerdesiniz ya
-
@salihys ne çalışmalıyız bilginiz var mi?
-
istenilen belgeleri mülakat günü kurumdan mı alacağız arkadaşlar bu konu netleşti mi?
-
@thebutcher evet benim de başarılı