BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
sozlu sınava hak kazanan adayların kariyer.btk.gov.tr adresınden ozgecmıslerını ve fotograflarını guncellemelerı gerekmektedır yazıyor. ne yapacaz buraya arkadaslar ? butun bılgılerım dogru ve fotografımda tamam. ben anlamadım bunu bır fıkrı olan var mı
-
daha once bu kurumun mulakatına gırenler tecrubelerını paylasabılır mı ? ve genellıkle nereden soru gelıyor nasıl hazırlanmalıyız
-
Sosyal alanında sadece 3 kişi mi kazandı forum içinden geri kalan 37 kişi dışarıdan mı ?
Ya da mülakata kalan kişi sayısı çok az -
@claark ben kazanamadım başarısız diyor ( sosyalden )
-
@morand "görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir durumu bulunmadığına dair yazılı beyan" bu belgeyi nereden temin ediyoruz, bilginiz var mı?
-
@fahrenheit yazili beyan diyor hocam.Dilekce yazicaksiniz.
-
@fahrenheit onu bende merak ediyorum ..
-
@ultrasfelicita emin misiniz hocam. Kendimiz boş bir kağıda iyiyim sağlığım iyi gibi yazıp verecek miyiz?
-
@morand :)))) Siz boyle yazinca komik gorundu.Gorevimi yapmama engel olacak bir saglik problemim yoktur seklinde dilekce yazicaksiniz hocam.
-
Dilekce bos bir kagida oluyor yani hocam:))))
-
Geçen sene mülakat günlerinde kurumda hazır dilekçeler bulundurulmuş sadece imzalık , hiçbir şey götürmeye gerek kalmamış yani muhtemelen yine öyle olur.
Sosyalden kaç kişiyiz acaba bilebilsek keşke
-
@ultrasfelicita eyv müdür
-
@maxmin bende çok merak ediyorm. Şu ama kadar 3 forum dan 1 tane de arkadaşım var. Tespit ettiğim 4 kişi var.mülakata kaç kişi kaldı acaba. Sınav gerçekten zordu çünkü.
-
@morand 40 kişi tamamlanmış midir bunu kurumu arasak söylerler mi?
-
@maxmin sanırım yine öyle olacak, çünkü hep yazılı beyan istemiş, belgelerin aslı istenmemiş, orada hazır dilekçeleri imzalayacağız muhtemelen.
-
@grubel-Lloyt hocam emin misiniz buna? Ben teknik alandan gireceğim mülakata, şimdi tekrar teknik de mi çalışmam gerek?
-
Benim de başarısız arkadaşlar. 33 doğru saymıştım. Beklediğim bir sonuçtu hiç şaşırmadım yani. Kazanan arkadaşlara başarılar. Sosyalden 10 kişi bile yoktur kazanan bence.
-
Hukuktan kazanan var mı forumda?
-
@bellatrix benim başarılı hukuktan girmiştim
-
Arkadaşlar kurumu istenilen belgeler için kurumu aradım resmi şekilde de olur el ile boş kağıda beyan şeklinde yazsanız da olur dedi.