2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@paretowilfredo baktımda göremedim, ya da sabah algım kapalı
-
@okanugur süper Hocam çok teşekkür ediyorum sağ olun
-
Eğer 2018 sınavı iptal olur ise, devlet kendi ayağına sıkar. Yeni sınavda da çakalın teki çıkar, mızmızlık yapar ve iptal davası açar. Öğretilmiş ve cesaretlendirilmiş kurnazlığa sebep olmaması için, 2018 Sayıştay Yazılısına girenlerin hakları bir an önce teslim edilmeli. Aksi halde 2019 sınavına girenler de çok sevinmesin.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar şimdi derslere çalışma vakti herkese başarılar ️ Bu arada kompozisyon konuları genelde ülkemizle alakalı ekonomik konular oluyor, genelde diyorum çünkü bazen dünya tarihindeki ekonomik olaylar da sorulabiliyor kendi bilginizi yorumlarınızla harmanladınız mı kompozisyon hakkında aklınızda soru işareti kalmaz
-
Günaydın arkadaşlar kpss alanın en karizmatik mesleklerinden biri yine her sene olduğu gibi 45 kişilik ilan gelmiş herkese başarılar
-
Hayırlı olsun sıkıntısız bir alım süreci olur inşallah. Kompozisyona şimdiden takılmayın arkadaşlar önce bi 225 e girmek lazım sonra yazılı sınav için süreniz olcak orda makale falan halledersiniz. Tabi yine biri iptal davası açmazsa
-
Hayirli olsun dostlar benim önümde bir sene daha olsun isterdim. Nasip degilmis. Basarilar simdiden
-
Bu kez sorun olmayacak diye umuyorum açıkçası. Sayıştay'ın iki kez ağzı yandı, bu iki hatayı tekrarlayacağını sanmıyorum. O nedenle ola ki birisi dava açmak gibi bir adım atsa dahi dayanağı olmayacağından boşa atılmış bir adım olacaktır bu. Geçtiğimiz sınav süreci daha ilk gününden itibaren bağıra bağıra iptale koştu. En başından beri ÖSYM'nin ayak diremesi işleri bu noktaya getirdi. Bu kez sorun olmayacağını umarak çalışmaları hızlandırın dostlar. Sonuca değil çalışmaya odaklanın. Eksiklerinizi kapayın, sınav en iyi 225 içerisinde olma sınavı. Kaçla kapatır, kaç doğru yapayım vs. değil. En iyi 225 adaydan biri misiniz? O zaman kazanacaksınız. Bu nedenle teferruatlarla kendinizi yormayın, sade ve sadece en iyi sıralamayı elde etmeye çalışarak hazırlıklarınızı sürdürün.
-
@aşırıyakışıklı sınava girebilir eğitim hakkı engellenemez. Komutandan mazereti belgelendirip izin alabilirsin. Bende idari hakemlik sınavında asker de olacağım. İzin alıp gideceğim insallah
-
@best_effort Senin bu yorumunda biraz çakallık gibi geldi bana nedense
-
Sayıştay Sanat Tarihi notları
https://yadi.sk/i/RlYog5qW0uEi2A
Sayıştay inkılap tarihi-dünya tarihi-coğrafya notları
https://yadi.sk/i/sU8Z8H43caXeUQ
Sayıştay 2006-2012 gkgy soruları
-
@best_effort, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Eğer 2018 sınavı iptal olur ise, devlet kendi ayağına sıkar. Yeni sınavda da çakalın teki çıkar, mızmızlık yapar ve iptal davası açar. Öğretilmiş ve cesaretlendirilmiş kurnazlığa sebep olmaması için, 2018 Sayıştay Yazılısına girenlerin hakları bir an önce teslim edilmeli. Aksi halde 2019 sınavına girenler de çok sevinmesin.
Tamam
-
Geldi gönlümün efendisi
-
bu ''tamam'' diyenler, ''çakallıkla'' ithaf edenler... Not alın. Ayarını bozduğunuz kantar; gün gelir sizi de tartar. Hadi rastgele.
-
@best_effort Adam hukuki bir yola başvurmuş çakallık yapmamış şayet dediğiniz gibi bir çakallık varsa en büyük çakal mahkeme o zaman.
-
@best_effort hocam aynı durumda siz olsaydınız sesinizi çıkarmadan bu durumu kabullenir miydiniz.iptal olursa klasik sınava girenlerde mağdur olmuş olacak.onca emeğe rağmen sizden daha az doğru yapan birinin sizin önünüze geçmesi normal mi yani
-
Ahali bari bu postta tartısılmasın artık şu iptal muhabbeti suçlu olan kişi değil kurum ve kurumlar yeni bir sınav var odaklanalim iyi olan kazansın emeğinin karşılığını alsın iyi olamayanlar başka ilanları kovalasın.
-
@guy-mağduru arkadaşlar eski sınavın muabbetini burda yapmayın artık. Yeni bir sınav yeni bir süreç. Lütfen.
-
Bu ilan zaten gelmeyecek miydi? Arkadaşın ''çakallığı'' ikinci sınavdan elendikten sonra dava açması. Biz hakkımız alacağız inşallah zaten fakat süreci bu aşamaya getirmenin anlamı yoktu. Zira bu sınav zaten açılacaktı.
-
Arkadaşlar sınav ücreti yazıyor da ben mi göremedim acaba?