2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@best_effort iyi de yeni bi sürece girildi dediğiniz gibi, hala neyin nesi burada bu kin dökmeler? sadece şahsınızı belirterek sormuyorum bunu, ama bi bitemedi şu tartışma. Karar mercii kişiler 2019 adayları değil bunun bi farkına varın. Bir de bu 225 kişi içersinden yine forumda da bulunan arkadaşlarla da istişaremiz oldu ve ben bu iptal sürecinin 225 kişi lehine sonuçlanmasından yana oldum hep.
Ama şunu sormak istiyorum: o kadar "neden dava açma süresi içinde davasını açmadı da ikinci sınavda 226. Olunca açtı" diyip, "bu süreç boyunca şuraya başvurdum, twitter'da etkinlik yaptım, şuraya yazdım" diyenler, sizler neden bu kadar leş bir sınavı kabullenerek "dava açma süresi" içinde dava açmadınız?
Bunları ben de yaptım. Bi sonuç alamasak bile binler içersinden 22 kişi KDK'ya başvurduk arkadaşlar, cimere, haber kanallarına 3-5 kişi yazdık neredeydiniz?
Bu sürecin bir sorumlusu varsa o da kurumlar, adaylar değil. -
Kpss şartı aramıyor değil mi?
-
@corleone kpss şartı yok.
-
@stradivarius Tamamdır hocam sağolun, Sayıştay Den. hakkında bilgim yok onun için sordum.
-
Bu sınav 3-4 aylık çalışmayla geçilebilir mı
-
@manisalipinar hocam sürede sıkıntı yaşamazsınız geçersiniz. kaymakamlık ve hakimlikte sürede sıkıntı olmuyor ama sayıştay testte süre sıkıntısı olabiliyor.
-
@manisalipinar geçebilirsiniz yani geçersiniz diye bi garanti yok.
-
Elemeye 2 ay var 2 ay yetermi ki bu sınav için
-
Güzel bir kpss puanım olmasına rağmen ilk senem olduğu için o haddi kendimde görüp hazırlanmaya cesaret edemediğim sevgili kurum..Bazen de herkes başvuruyor acaba gözümde mi büyütüyorum diyorum..Neyse yazılanları okuyorum en azından ajdjdjs
-
@best_effort hakkını arayan kişiyi vatan haini ilan etmediğiniz kaldı nerdeyse. 2018 sınavına başvurmamıştım beni bağlayan bir durum yok fakat adaletsiz ve hukuksuz bir sınav olduğu da bariz ortadaydı.
-
Bankaya para yatırılıyor mu
-
@sim anlamadım ne bankası parası?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. İnşallah bu kez sorunsuz bir sınav süreci yaşarız. Evvelki sınavda yapılan hata tekrar edilmemiş ve elektronik sınav meselesi geriye atılmış çok şükür bu sefer. Diğer sınav sürecinin bir bağlayıcılığı yok şu aşamada, bu süreç ayrı olarak devam edecek. Orada ola ki Danıştay, mahkemenin verdiği iptal kararını bozarsa iki süreç iç içe işleyecek. Bu sınav bağımsız bir sınav, çalışmaları hızlandırma vakti dostlar.
Ben size yardımcı olabilecek yazıları şöyle bırakayım, başlığın ilk mesajına da ekleme yapacağım başka vakit lazım olduğunda oradan tekrar inceleyebilirsiniz;Sayıştay Denetçi Yardımcısı Nasıl Olunur?
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetci-yardimcisi-nasil-olunur
Sayıştay Denetçisi Maaşı
https://www.tercihiniyap.net/maas/sayistay-denetcisi-maasi-2018
Sayıştay Denetçisi MESLEK TANITIMI;
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetci-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi
Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Çıkmış Yazılı Sınavı Soruları
https://www.tercihiniyap.net/kpss/sayistay-denetci-yardimciligi-yazili-sinav-sorulari
-
Arkadaşlar 2018 kavgasını bu başlığa taşıyan arkadaşlarla malesef yolları ayırmak zorund kalacağız. En genciniz 24 25 yaşındadır. Üniversite mezunu insanlarsınız. Sanırım bir tekrara daha gerek yoktur. Yukarida yeni sınava dair bilgilendirmeyi tekrar paylaştım. Lütfen çok temel sorularınızı sormadan evvel bi göz atın. Daha özellikli soruları istişare edelim ve herkes faydalansın.
Herkese iyi çalışmalar diliyorum. -
@tuçiiii hocam başvur ilk sınav bence kpssden çok daha kolay
-
@paretowilfredo akıl yaşta değil baştadır. unutmayalım. açgözlü ve kendileri mağdur oldu diye herkesin mağdur olmasını isteyen kötü niyetli şahıslar buraya getirmedikçe o konuşmalar olmaz artık. allah ıslah etsin
-
Başvuru ücreti herhalde ösym açıklayacak test sınavında süre sıkıntısı olabilir yazılı sınava kalırsanız sürede sıkıntı yaşanmaz hocam
-
@nopainnogain Bakalım hocam ilk kurum sınavımı ilgöçle deneyimleyip kararımı öyle vericem sanırım
-
@tuçiiii, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@nopainnogain Bakalım hocam ilk kurum sınavımı ilgöçle deneyimleyip kararımı öyle vericem sanırım
Ben de bulamadım
-
Arkadaşlar ticaret hukuku için ayşe sarıca nın 2017 baskılı altın seri kitabı yeterli olurmu