2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@wroclaw teşekkür ederim hocam anayasa ve idare konusunda ne dersiniz
-
Sınav şampiyonlar yarışı gibi geçecek dediğiniz gibi yeni dönem mezunlarda çok var kpssde derece yapan ilk 10 a 20 ye giren eminim ki sayıştayı da deneyecekler. Sınavın şubatta olması iyi oldu 3 ay süre var. 2 hafta sonra hakimlik sınavı var hakimliğe sıkı çalışan kimse hukuku ve vergiyi, yanı sıra coğrafya dışında gygk bölümünü halletmiş olarak girecek. İktisat maliye ve muhasebe 3 ayda yetiştirilebilecek derslerden, çünkü Sayıştaya girecek herkes en az 1 kere kpss tecrübesiyle gitecel3
-
@rootofallevil *girecek olacaktı son kelime
-
@rootofallevil yeni mezun dediğiniz 6 ay oldu mezun olalı ayrıca *2 ay olacak eğer ilk sınavı kast ettiyseniz
-
@arven16 2018 mezunlar kpss ye girdi ya onu kastettim en az 1 kez kpss tecrübesiyle girecekler diye. Sanat tarihi hariç kpssyle aynı konular zaten
-
ben sadece şu '3 ayda konular yetişir' muhabbetini anlayamadım. isteyen 14 martta da mı sınava girebiliyor ? hesaplamalarıma göre 71 gün var.
-
@wroclaw, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@möözun o kitabi bi ben kullanıyorum zannediyordum yalnız degilmişim:=) onun ticaret bolumu hic bi kpss kitabinda yok rakibi olsa olsa tamer bozkurt olur
Aynen hocam katılıyorum. Keza sorularla desteklenirse borçlar ve nedeni kısmı da çok güzel. Ama ticaret kısmı üstüne başka bir kpss kaynağı tanımam
-
@haniyaki zaman mevhumu izafidir haniyaki bey
-
@meminerd hocam ben themis kullanıyorum
-
Beyler ilk sınav nasıl olacak sınav konuları belirtilmemiş deneyimli arkadaşlar var mı
-
@mehmetkvl Sayıştay Denetçi Yardımcısı Nasıl Olunur?
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetci-yardimcisi-nasil-olunur
-
Alanda 15 er soru var ya ortalama konu dağılımları nasıl oluyor mesela anayasa idare medeni, iktisatta mikro ve makro kaçar soru geliyor?
-
-
@rootofallevil başvuru ücreti yazmıyor. O yüzden bankaya para yatırılmayacak mı diye sordum
-
@sim sınav başvuruları başladığında ösym ödeme ekranından yatıracaksınız mobil bankacılıkla her sınavda öyle yapıyorum
-
25 ocakta askerlik bitecek umarım ondan sonra kalan süre yeter hızlandırılmış bir çalışmayla
-
@ff çok haklısınız ff bey. kimi zaman özlersiniz 5 dk 5 yıl gibi gelir, kimi zamansa kan davası için nefretinizi canlı tutarsınız 5 yıl 5 dk gibi gelir. yarın sınavda başarılar. saygılar..
-
@işletmezunu kitaplarını götürüp konu çalışması yapabilirsin dostum askerde. acemilikte gündüz 3 veya 4 saatin dolu oluyor. (bedelli de keza aynıdır) kalan sürede çok rahat ders çalışabilirsin.
-
sayın arkadaşlar gk gy ve muhasebe kaynak tavsiyesi ne önerirsiniz
-
Arkadaşlar geçen yılın sayıştay forumlarına baktım 69 la kapattığı söyleniyor. Bu hakikaten doğrumu. İlk defa giricem bu sınava çeşitli yıllara göre çok değişkenlik gçsteriyormu yoksa tahminen yine bu civarlardamı olur dersiniz Tecrübeli arkadaşlar.