2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Bir soru daha. Sanat ve dünya tarihi için notu olan varmı veya bu iki bölümü nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz.
-
@meminerd, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Bir soru daha. Sanat ve dünya tarihi için notu olan varmı veya bu iki bölümü nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz.
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Sayıştay Sanat Tarihi notları
https://yadi.sk/i/RlYog5qW0uEi2A
Sayıştay inkılap tarihi-dünya tarihi-coğrafya notları
https://yadi.sk/i/sU8Z8H43caXeUQ
Sayıştay 2006-2012 gkgy soruları
Sadece 2 sayfa geride. 2 sayfa. 2.
-
@aslan-reyiz Teşekkür ederiz:)
-
@paretowilfredo muhasebe bilgim kıt yapamıyorum geçen yıl dersaneye gitmeme rağmen kpss 'de 19 soruyu ancak yapabildim:( muhasebesiz yapılabilir mi hocam tavsiyeniz benim için önemli.
-
@albertcamus teşekkürler
-
arkadaşlar direk sayıştay denetçiliğine yönelik kitap önerebilecek var mı piyasada 1-2 tane dolanıyo ama nasıl?
-
Hukuk icin muratin fasilulleri yeterli olur mu arkadaslar? Yoksa kamu ve ozel hukuk seklinde mi alalim ne dersiniz
-
klasik sınava girebilmek için en az kaç doğru yapılmalı sizce var mı bi fikri olan?
-
@bcbc3434 son alımda alan ağırlıklı 67-68 civarı öncekinde 64 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi bu sayılar alan-gygk doğru sayısı oranına göre değişiyor alan katsayısı yüksek
-
Arkadaşlar Merhabalar, eleme sınavında Maliyede Borçlanma konusu yok mu? Tüm Maliyeden mi sorumluyuz?
-
@vforvs Bende bunu merak ediyorum.kamu harcamaları kamu gelirleri ve borçlanmadan sorumlu muyuz? Yazmıyor sınav konularında.
-
@tkys borçlanma harici hepsine bakın tvs vergi bütçe ve maliye politikası ve maliye teorisne daha fazla bakın
-
Ben harcamalara borçlanmaya gelirlere bakmıyorum. Konu listesi belli.
-
Bence konularda yazmıyor calısmayayım mantığıyla yaklaşmayın. İktisatta büyüme kalkınma yazmıyor ama oradan soru geldi geçen senelerde.
-
@beveridge-eğrisi iyi diyorsunuzda o işin içinden çıkılırmı misal borçlar genel hükümler diyor özel hükümlerdende çıkabilir diye mi düşünelim veya muhasebede şirketler muhasebeside çıkabilir diyemi düşünelim. Biçok farklı örneği olur bunun. O soruyu hangi konu başlığı altında sordu oda önem taşıyor tabi.
-
Arkadaslar resmi ilan geldimi acaba? Osym nin sitesinde goremedim
-
@marjinalmaliyt57 sayıştayın sitesinde yazıyor. ösymden başvurular 8-15 ocak arası yapılacak
-
Elinde güncel bütçe ders notu olan var mı acaba ? Paylaşırsanız çok makbule geçecek
-
sayıştay sınavında kalkınma büyüme tr ekonomi geometri konuları yazmıyor ancak geçen yıllarda çıkmış giren arkadaşlar bilgi verebilir mi
-
@ozge17 uluslararası iktisat da yok ona bakarsak