2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@ragnarnurkse @onuktekin @zwasp önerileriniz için çok teşekkür ederim. Son bir soru olarak içerisinde yer alan salonların size göre hangisi en iyisi? Yani sıcaklık vs hariç tutularak şu salon en iyi diyebileceğiniz bir salon var mı? Dershaneye giderken salon adlarını söylüyorlardı şu iyi diye ama hatırlayamıyorum
-
@meminerd iyuk ceza ve icra iflas disinda her sey var. iktisatta uluslararasi iktisat ve tr ekonomisi yok ancak soru gelebilir bence. calismak lazim. iyuk bir sonraki asamada oldugu icin ona da calisip aradan cikarmak gerekiyor. yani ceza ve icra iflas disinda her seye calisin.
-
@varetopilfredo çok teşekkürler
-
Coğrafyadan güncelden kaç soru geliyor
-
Maliyet ve şirketler muhasebesinden soru gelmez değil mi arkadaşlar ?
-
@hickskaldor geçen sınav 65 la kapattı diyorlar doğru mu
-
@fedakar-kuş Dediğim gibi bu sayı alan-gygk netine göre değişir birde son alımda 2 farklı sınav olduğu için biraz karışıklık oldu. Ama ortalama olarak alanda 60 da 45 gygk de 30 da 20 civarı yapan kişi kendini 225 e atabilir
-
@iibf7 Gelmez protokolde yazmıyor.
-
Sayistaya hazırlanmak istiyorum karar veremedim bi türlü
-
@aroma ben de çalışıyorum güvenemiyorum o yüzden çalışıp da hazırlanmaya başlayan var mı acaba nasıl motive oluyorsunuz
-
@aroma Bi söz var dostum, "Akıllı karar verene kadar, deli dereyi geçer." diye. O nedenle hedefe kilitlenmenin tam vaktidir bence.
-
@paretowilfredo haklısınız hocam karar verme aşamasında biraz sorun yaşıyorum süreci de uzun ve meşakkatli . İl göç sınavında da ikileme düştüm ama sizn de söyleminizle bi nebze de olsa kararım kuvvetlendi gttm inş sonu hayr olur
-
@fedakar-kuş hocam bende il goc sonrası iki gün dinleneym dedim ama boşluğa düşmeden başlamak istiyorum sayistaya ama karar veremedm henüz
-
Hukuk için themis ağır mı olur ne düşünüyorsunuz?
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın kimsenin azmini kırmak gibi bir isteğim yok . Yalnız çok temeli olmayan arkadaşlar ve eğer rahatlıkla masraf yapamayacaklarsa boşa para harcamış olurlar . Sınav 200 lira Ankara ya gel git 150 lira önceden gelirsen kalacak yer vs. Biliyorum arkadaşlara yardımcı olup destek olmak istiyorsunuz ancak gerçekçi konuşmak en büyük yardım olabilir. Misal bir arkadaş yazmış sıfır maliye sıfır muhasebe diye evet bu arkadaşın kazanma da ihtimali var ama %0.1 bu bir sıralama sınavı ve bence 85 üzeri puan alan temeli sağlam olanların yarıştığı bir sınav . 2018 kpss de hukuk 39-1 iktisat 26-7 maliye 35-4 muhasebe 31-6 yapmış çoğu puan türünde ilk 50 de olan biri olarak Sayıştay sınavını 71 doğru ile 147. kazandım. Yani fazladan 500 -600 lirası olan arkadaş şöyle bir girerim diyorsa baksın . Yok durumu çok iyi değilse çok uğraşmasın. Hayal kırıklığı olur.
-
Kimse yanlış anlamasın lütfen kpss netlerini ve Sayıştay sınavı sıralamamı girecek arkadaşlara sınavın seviyesini göstermek için yazdım. yoksa moral bozup artistlik yapmak için değil .
-
@fedakar-kuş 64 le 386. Olan birisi vardı dağılım göre değişiyor sanırım
-
@çıkmadıkcandan dostum sayiştay netlerini de ayrintili yazarmisin ?
-
@köymen10 gk 13-2/ gy 12-3 /iktisat 9-6 /maliye 13-2 /hukuk 12-3 /muhasebe 12-3 /puan 84,92 sınavın en zor kısmı süre bence yetiştirmek çok zor.
-
Arkadaşlar merhaba, eleme sınavı için çıkmış sorular kitabı almaya gerek var mı? Yoksa kpss kaynaklarımı çözmem yeterli midir? Biliyorsunuz kitap fiyatları uçtu boşuna masraf yapmak istemiyorum.