2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar çıkacak konular tam olarak yazıyor mu ilanda göremedim
-
@gençişsiz sınav protokolünde yazıyor, protokol metni iki kurumun sitesinde de var.
-
gygk konu anlatimli kitap tavsiyesi verecek olan var midir?
-
@yorgun teşekkür ederim hocam ben ilanlarda aramıştım hep
-
Merhaba arkadaşlar iyi günler ,
Sanat tarihi ve sosyo-ekonomik güncel olaylarla ilgili pdf notu olan var mı ? -
@argos önceki sayfalarda paylaşılmıştı.
-
Herkese selamlar,az sonra yazacaklarımdan sonra eminim bir çok kişi moralimizi bozma şu bu yazacaklar.Ama gerçeklerle yüzleşen biri olarak bir kaç şey demek istiyorum. 6 tane mülakattan elendim.Sinavi kazanmanın artık gerçekten önemi yok.Diyorlarki herkes referansla mı ise giriyor.Referansla giripte benim var diyen kaç kişi gördünüz. Kısaca 200 tl az bir para değil. Sınavı kazanınca tamam oldu diye çok kez düşündüm ve hepsinde elendim.Size bir abiniz veya kardeşiniz olarak şunu diyebilirim.Sinavi geçmek önemli ama ne yazıkki ülkemizde artık daha önemli şeyler var.Eger yoksa sınavı kazansanız dahi şansınız %5 .Belki çoğunuz kızacaksınız gerçekleri yazdığım için ama emin olun yaşayacaksınız bu dediklerimi.Bu dediklerimi sadece bir sınava değil ülkedeki tüm sınavlara özgü yazdığımıda belirteyim.KISACASI.hersey artık ders çalışmakla bitmiyor,bunun farkında olun.Allah'a emanet olun.
-
Arkadaşlar genel yetenek kısmını (15 soru) mümkün olduğunca iyi yapmaya çalışın en az alan kadar hatta ondanda daha fazla getirisi oluyor .
-
@cesss 2018 sinavina girdin mi bilmiyorum ama sana şöyle diyim alan sorularından matematik soruları daha zordu.kimse yetistirmedi ondan daha fazla puan getirdi.
-
@stradivarius teşekkür ederim
-
@sinavparambitti girdim evet uğraştırıcıydı zaman baya harcattı
-
Sınava gircek arkadaşlara şunu diyim gerçekten çok çalışmayacaksanız bu sınava boşa 200 lira vermeyin.Zira şampiyonlar ligi gibi sınava girenler.
-
@sinavparambitti doğru. işsiz adayların yanında merkez kadroda çalışan, taşra kadroda çalışan ya da b grubunda çalışıp sınava giren adaylar da var diye biliyorum. ama bunu söyledikçe sınavın albenisini artırıyoruz
-
Arkadaşlar Mehmet Zakir hocanın maliye soru bankası kitabı güncel mi bilgisi olan var mı?
-
2018 de yapılan test sınavların soruları elinde olan var mı acaba ?
-
@wow varsa bende alabilirmiyim
-
Ben de alırım valla
-
Sınava aşağı yukarı 55 gün var arkadaşlar. Bu süre zarfında yetiştirebilir miyim diye soranlara bu cevabım. 55 gün çok iyi bir süre sınav konu dağılımı kpssden daha dar, eğer güzel bir plan program yaparsanız ve kendinize inanırsanız basarırsınız arkadaşlar. Ben son alimdaki sınava girmeden bazı aksilikler yaşamama rağmen Allaha izniyle elemeyi geçtik. Herşey güzel bir programa ve kendinize inanmanıza bağlı. Ayrıca sınav ücreti 200 tl diyerek girmemezlik yapmayın bence bu seneki olmasa dahi bir sonrakine girerken size çok şey kazandıracaktır. Bir husus daha varki belkide en önemlisi bu, referans meselesi. Maalesef referans bu ülkenin çok ciddi bir sorunu ama bu soruna çözüm olacak olanlarda bizleriz. Bu forumda bir arkadaş yazmış "şeref her geçen zaman değeri artan bir zilyet " eğer biz şerefimizi muhafaza edersek, bu referans meselesi böyle geldi diye böyle gitmeyecektir. Çok fazla foruma giremiyorum. Ama bu sınavla alakalı bir sorunuz olursa ve yardımcı olabileceğim birşey ise memnuniyetle cevaplandırım.
-
Erdal ünsal makro kitabı sizce nasıl arkadaşlar? Bu kitaptan çalışan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
-
@wow ben de alabilir miyim varsa arkadaşlar?