2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@sinavparambitti böyle şeyler aklıma geldikçe, kazanamasam da 1 tane referanslıyı elerim bana yeter diyorum.
-
Turkce , matematik sorularinda mantik cikiyormu sinavda
-
Yazılı elemeye kalabilmek için sizce kaç net yeterli ?
-
-
@antepli-27 belirli bir temelin varsa sadece Erdal Ünsalın kitaplarını özümseyerek çalışman sana hem test hem de klasik sınavlarda ciddi artılar sağlar dostum.
-
Daha önce dersaneden iktisat dersi aldıysanız ve kpssde 25 üstü netiniz varsa erdal ünsal tamamen vakit kaybıdır. Mikro ve makrosunu 2-3 kere okudum bana farklı birşey katmadı. Grafik yorumlaması falan iyice karışık. Ayrıca o kadar vaktinizde yok. Bulaşmadan vazgeçin.
-
@beveridge-eğrisi hocam erdal ünsal kitapları hakkında dediklerine katılıyorum. Peki nereden çalışmak iyi olur. Şahsi fikrim zeynel dinlerin 3 ciltlik kitabı hemen hemen her sınava yeter
-
Arkadaşlar dersleri ne kadar yalayıp yutsan da ayrıntıya girsen de illa ki en az 2-3 tane kıl soru çıkıyor sınavlarda .En bariz örnekler : kurumsallaşmamış nüfus,Grubel-Lloyd indeksi,Gerçek içtima,ultra vires ...
Bunlar çok can sıkmaya başladı artık, bu yüzden bir "KIL KONU/SORU" arşivi oluşturalım. -
@gençişsiz ben a kadronun kitaplarını kullanıyorum. Yüksel bilgilinin kitaplarına da baktım o da güzel. Daha önce bi kaynaktan çalıştıysan oradan devam etmeni öneririm.
-
@beveridge-eğrisi eyvallah hocam sağol
-
@marshallist bunlar senin gozden kacirdigin seyler ustat. Konu anlatimlarinda olan seyler. Cokta kil kaynak olusturmana gerek yok. Daha dikkatli calismalisin dostum.
-
@johnstuartmill benim kaynaklarımda bu tarz bilgiler yok.Kendim icin değil herkes icin bir kaynak oluşturmak maksadım.Takdir edersiniz ki herkes her şeyi bilemiyor.
-
@Marshallist katılıyorum kpssden çıktıktan sonra çoğu kitap ekliyor yeni bilgileri. Üniversite ders kitaplarında bile bazen olmayan sorular soruyolar.
-
@marshallist gerçek içtima ve ultra vites kıl soru değil ki gerçek içtima her kitapta var ultra vires başlı başına kitap adı
-
Arkadaşlar mayıs soruları olan varsa atabilir mi
-
Türkiyede geçerliliği herkes tarafından kabul gören Erdal Hocanın kitaplarına burun kıvırırsanız o sorulara kıl soru dersiniz arkadaşlar. Mesela en son kaymakamlık sınavında çıkan Reel GDP'de zincir ağırlıklandırma diye bi kavramın olduğunu bilmeyip yanlış yaparsınız. En basitinden ben iktisatta o kavramı hiçbir kpss kitabında görmedim.
-
Hukuk için murat fasikul seti mi yoksa a kadro moduler set mi arkadaslar???
-
@wow arkadaşlar bir yerde var ama buraya eklemeyi beceremedim kpss hukuk adında bir uygulama var indirebilirseniz orda yazmışlar soruları
-
@legolas yaklaşık aynılar ama Murat'ın ticareti ve anayasayı daha iyi
-
Erdal Ünsal iktisat için şart sadece sayıştay değil, kpss ve ister klasik ister test usulü yapan bütün kurum sınavlarını yapmak için