2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@çıkmadıkcandan 90 soruya 90 dk veriliyor di mi hocam ? Eleyici olan sizce gk gy sorulari mi yoksa alan sorulari mi oluyor ?
-
@çıkmadıkcandan Tesekkuler. haklisin ben 4 tane matematigi sallamistim sure yetmeyince
-
@nilayfb evet hocam 90 dk 90 soru. yani hangi tarafınız iyi değilse o taraf eleyicidir. benim için iktisat olmuş. muhasabe bilmeyen biri için muhasebedir. o konuda bir genelleme yapamam.
-
@çıkmadıkcandan anladim hocam tesekkur ederim
-
@çıkmadıkcandan alanın hepsi KPSS den zor muydu
-
@piko bu sene için bana göre kpss den zordu. Ama kpss bu sene kolaydı bu tam ölçü olmayabilir.
-
@piko zordu hocam .
-
arkadaşlar sıralamama 147 yerine yanlışlıkla 145 yazmışım kusura bakmayın , hakkınızı helal edin yanlış bilgi gibi oldu. kafam dağınık çok özür dilerim.
-
Sayıştay Denetçi yrd için sınava girme sınırı var mı ? Mesela bildiğim kadarıyla vmy için en fazla 2 kez mi ne girebiliyorduk. Bunda da öyle bir sınır var mı?
-
@baelish yok
-
Referansı olmayan birinin bu sınavı geçme ihtimali nedir?
-
@bulbasaur 2 yıl önce üniversite okurken gelen bir denetçi mülakatın %95'i referans demişti.
-
@bulbasaur vardir , Baskalarina bakmayin . Küçücük akillariyla gecemezsin derler simdi.
-
@çıkmadıkcandan hocam fikir vermek adina paylasayim dedim 20 gk gy, iktisat 12 d 3 y, maliye 11 d 4 y, hukuk 10 d 5 y, muhasebe 10 d 5 y, puan 78 kusur siralamam 511. Arkadaslar alandan 45 altina dusmeyip gk gy i de mumkun mertebe 24 ve ustu yaparsaniz olur gibi. 90 soru 90 dakika evet biraz hizli olmak gerekli turkce ve matematikte cok zaman kaybediliyor ben yetistirmistim. Kpss seviyem de muhasebem kötü biraz 20 d, digerleri 28-35 d araliginda. Yani olmayacak sinav degil ama kpss alan birikimi olmayip ilk defa calisan biraz zorlanir gibi.
-
@sbf1983 öyle hocam imkanı olan denemek için bile girsin bence . ben sadece 2 ayda sıfırdan çalışan arkadaşlar için yetişmez demek istedim . ki senin kpss seviyen de iyi baya. 28-35 bandı çok iyi . benim orada asıl demek istediğim insanlar daha gerçekçi hedefler koyup buna göre bir planla yürürlerse başarılı olmaları daha kolaydır. şimdi bir başlık açsam arkadaşlar tıp okumak istiyorum ama fizik kimyam hiç yok .hazirana kadar yetişir mi birileri diyecekki oo hocam neden olmasın.
-
@çıkmadıkcandan haklisiniz hocam sıfırdan zor tabi bir de bu sene kpss alan sinavi zamanina sarkinca esenbogadan, adaylarin bilgileri de tazeydi acikcasi
-
@çıkmadıkcandan hocam gk gy nerden calistiniz
-
@çıkmadıkcandan hocam iyiniyetli biri olduğunuz belli sağolun bilgilendirme için.
Şunu sormak istiyorum ben de ortalama olarak maliye muhasebe hukuk ve iktisattan 20 neti geçmiş birisinin kazanma şansı nedir iki ayda?
Kpss sonrası doğru düzgün çalışmadığımı da söylemem lazım -
@adam-simith @Gençişsiz beyler yarın sınavım var yarından sonra yardımcı olayım . Şu an biraz kafam dağınık kusura bakmayın.
-
@çıkmadıkcandan estağfurullah hocam kolay gelsin