2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@zeynep25 Çok sevindim dostum bunu duyduğuma. İnşallah siz de bu emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Bilmukabele her şey gönlünüzce olsun
-
Merhaba dostlar. Farklı dostlarımızdan gelen bilgilere göre KPSS koşulu olmayacakmış ilanda yine. Tabi ilan gelene kadar kesin diyemeyiz ama iki ayrı kaynaktan iki ayrı idarecinin beyanı olarak bana intikal etti bu bilgi. Çalışmaya başlamaktan zarar gelmez dostlar.
-
Kpss şartı gelmesin ya 90 dan aşağı düşmüyor zaten puanlar
-
Arkadaslar merhaba, cikmis sorulari paylasabilecek olan var midir, herkese hayirli haftalar.
-
@ynsmr sanki 1 kişinin Hakkı yanmışta sanki burda bunları yazıyorsunuz ortada kesin bir hukuksuzluk var kimsenin kazanılmış Hakkı'da yok Sayıştay'ın sınavına ilk defa şubatta giricem elimden gelenide yapıcam insallah.Danıştay ister onar ister bozar
-
@adalet, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@ynsmr sanki 1 kişinin Hakkı yanmışta sanki burda bunları yazıyorsunuz ortada kesin bir hukuksuzluk var kimsenin kazanılmış Hakkı'da yok Sayıştay'ın sınavına ilk defa şubatta giricem elimden gelenide yapıcam insallah.Danıştay ister onar ister bozar
Şubatta sınava girdiğin zaman inşallah ilk 225 e girip yazılıya da girersin ve ösymnin yaptığı işlemlerden dolayı sınavın iptal olur kardeş. Ne de olsa kazanılmış hak söz konusu olmaz.
-
@seligman eğer hukuksuzluk olursa iptal olsun kardeş ben sizin gibi düşünmüyorum.Kurumlardaki süreçlere dönen referanslara hic sesiniz çıkmıyor Sırf bir insan hakkkını aradığı için hain diyorsunuz.Yazılı sınava katılamayanlardan biri siz olsanız dava açamazsınız diğerlerin hakkına dokunacak diye degil korktuğunuz için.Bazı arkadaşlar da kendine çok güveniyor 2.sınavda yine aynı kişiler olucak diye İyi çalışsınlar kendine çok güvenmesinler benim gibi kpss derece yapıp ilk defa girecekleri es geçmesinler.
-
Her iki taraf için de söylüyorum arkadaşlar. Bu tartışmayı bu başlıkta sürdürmeyin. Özelde konuşun ne sorununuz varsa.
-
@adalet +1
-
@haniyaki kral döndü
-
Ilan gelmedi demi daha ama sinav yüzde 90 23 şubatta mi
-
@sinavparambitti hocam ocak ayında ilan gelebilir. Sayıştay Başkanı demişti sınavın 23 şubatta olacağını bir aksilik çıkmazsa %90 olacak sınav
-
Arkadaşlar 23 Şubat'ta askerde olacağım sınava girebilmek için ne yapmam gerekli birliğimden gerekli izni nasıl alabilirim?
-
@icav hocam girmeniz mümkün değil maalesef. Askerlikle ilişiğin olmaması gerek.
-
Arkadaşlar askerlikle alakalı bilgisi olan varsa paylaşabilirmi askerdeysen veya daha sonra askere gidecek bedellilerin sınava başvurusuyla alakalı.
-
@ff Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdi de yazsınlar kral geri döndü! :)) o değil de sizi de bekleriz sahalara mr ff
-
Askerdeyken sınava girmek sorun olmaz diye düşünüyorum. Sınavı zaten ÖSYM yapıyor, ben bugüne kadar hiçbir ÖSYM başvurusunda askerlik ile ilgili bir seçenek görmedim, Milli Savunmadan askerlik durumu sorgulama falan da yok ÖSYM sisteminde. Askerdeyken sınav için izin alındığını da daha önce bir çok başvuruda gördüm, sorun olacağını sanmam. İlan için ise ocakta gelecek dedi bugün Sayıştay'dan bir arkadaş. Bizim sınav konusunda ise Sayıştay'da hiçbir düşünce yokmuş, tamamen yargı kanalına bırakılmış durumdaymış.
-
@haniyaki her zaman burdayız
-
Askerde olmak Sınava kesinlikle mani değil, izin alıp girebilirsiniz
-
Şöyle 250-300 kişilik bir alım ilanı gelse 2019 için ne kadar güzel olur.
Evet ben de biliyorum 45 kişilik standart ilanlar verdiklerini ama işte.. güzel olur.