2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@invincible kpss sartı yok degil mi?
-
@19taha19 Aferin sana kendisi küçük egosu büyük arkadaşım
-
@elif-atılgan sanmıyorum hocam siz buna kafanızı takmadan çalışmaya devam edin
-
@19taha19 bunlar nasıl cevaplar nasıl söylemler. İyi çalışın sonra iptal ettirme peşinde koşmayın falan. Umarım önceki sınav iptal olmaz yargıdan döner bu ukalalıklarınız son bulur. Önceki sınav sürecinde yaşananları, mağduriyetleri göz önüne alırsak iptal için başvuran kişi hakkını kullanarak yargıya başvurdu ortaya karmakarışık bir durum çıktı. Burada başvuran kişi haklı veya haksızdır diye bir şey diyemiyorum çünkü dediğim gibi kişi kendisine verilen hakkı kullanmış. Siz, bu sınavı bu sürece sokanları eleştirmeniz gerekirken hakkını kullanan kişi üzerinden forumda ego kasarak yanlış söylemlerde bulunuyorsunuz. Eğer böyle yaparak motive oluyorsanız başarılarınız daim olsun.
-
Dostlar gerçekten her iki kanattan da bu tip söylemler duymak istemiyorum. Yeterince derdimiz var zaten iibf mezunları olarak bir de bu kısır ve mesnetsiz kavgayi yeni sınav başlığında devam ettirmenizi istemiyorum.
Kim devam ettirirse ettirsin bundan sonra ricada bulunmayacağım.
Sınav ve nasıl çalışılacağı konuşulsun kendinizi ispat çabalarınız değil.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Dostlar gerçekten her iki kanattan da bu tip söylemler duymak istemiyorum. Yeterince derdimiz var zaten iibf mezunları olarak bir de bu kısır ve mesnetsiz kavgayi yeni sınav başlığında devam ettirmenizi istemiyorum.
Kim devam ettirirse ettirsin bundan sonra ricada bulunmayacağım.
Sınav ve nasıl çalışılacağı konuşulsun kendinizi ispat çabalarınız değil.
Hocam amacım kesinlikle tartışma açmak vs değil samimiyetine dayanarak bir şey sormak istiyorum, özelden sorsam çok geç iletişim kuracağız o yüzden buradan soracağım. Ben seni ilk olarak Sayıştay duyumları ile tanıdım önceki siteden. Sayıştay'ın değerini, sürecin zorluğunu bilirsin. Eğer şu geçtiğimiz süreçte Esenboğa'da girsen o rezillikleri yaşasan, sonra elemeye girsen kazansan, sonra da sınav iptal olsa. Yargı sürecinden bağımsız olarak şu yorumlara tepkisiz kalabilir miydin? Ne yapardın, sahiden merak ettiğim için soruyorum. Asla bir art niyetim yok, art niyet gördüysen engelleyedebilirsin.
-
@murky Dostum bir çok konuda haksızlıklar yaşayan birisi olarak bugün bu haksızlıkların karşısındayım pareto karakteri ile fiili olarak. Bu konuda haklı olduğunuzu hep söylüyorum. Ama bu işin sorumlusu kurumlarken kişileri hedef almak bu işi 225 içi ve dışı gibi bir cepheye taşımak kendi kendimize yapacağımız en büyük kötülük. Bin tane derdimiz var mezunlar olarak. Bunlara karşı birlik olmak varken ikilik peşinde olunmasından çok çok rahatsızım.
Ve bu mesele ile gerçekten davranışlarını hayretle izlediğim insanlar var. Bana geliyor bunlar yönetici olduğum için kişiler de kendilerini bilirler bence dostum. Özelden bu konuda düşman ilan ettikleri insanları hakaretle tehditle taciz eden kişiler var. Bunun anlayışla karşılanır tarafı yok. Bunu yapanlara karşi da insanları sükuta davet ediyorum mütemadiyen, sizleri ettiğim gibi aynı. Bir hakaret davası açılsa geriye ne sayıştay kalır ne de başka ideal meslek. Yazıktır.
Son olarak yine vurguluyorum Denetçi olmaktan Hakim olmaktan Merkezde Uzman olmaktan Kurulda müfettiş olmaktan daha önemli şeyler var. İntikam adalet değildir ve haklı olmak haksızlık etmeyi mübah kılmaz.
Sözlerim şahsına değil dostum senin nezdinde bugüne dek biriken rahatsızlığımı tek kalemde dile getirmek istedim. Odaklanmamız gereken bir çok sorun varken artık bu ikilikle uğraşmayalım.
-
O zaman herkese bol şans. Hakedenler kazansın
-
@paretowilfredo hocam aksam sayistay icin kaynaklari yazacaktiniz
-
Sayıştay sınavı test mi yazılı mı oluyor arkadaşlar ?
-
-
@adam-simith Aklımda dostum yetiştirirsem atacağım, en geç yarın diyeyim malum gündem ısınınca başka şeyler girdi araya.
-
heeey 2019 sayıştay denetçiliği.. Sende başını alıp gitme ne olur..
-
@paretowilfredo hocam linkin içeriğinde 2017 den itibaren p48 puanı etkili olacak diye bir şey okudum. Bu sene nasıl bir uygulama olacak bilginiz var mı?
-
@pabloescobarr Devamında yapılan uygulamaya dair bilgi de var dostum. 2018'deki gibi olacağını varsayabiliriz bence.
-
@paretowilfredo inşallah diyelim hocam sağolun:)
-
@paretowilfredo eyvallah hocam Anlayışın için teşekkürler
düzenlenmiştir
-
lanet olsun! gerçekten lanet olsun!..
-
@paretowilfredo Sizi dinleyip bırakmadım hatta muhasebe kitabımı bile almıştım çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Allah razı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.
-
Merhaba dostlar. Öncelikle yazıdaki gecikme için affınıza sığınıyorum. Gecikme sebebim yazıya özenmem oldu. Eksiksiz bir yazı olması ve gerçekten aydınlatıcı olması adına biraz uğraş gösterdim o nedenle bir günlük bir rötar yaşadık
Umarım faydalı olur.Yazı başlığımız Sayıştay Denetçi Yardımcısı Nasıl Olunur? Yazının içeriğinde sizi hangi sınav aşamalarının beklediğini detayları ile bulacaksınız. Ayrıca başka merak edebileceğiniz hususlara dair yönlendirmeler de mevcut yazının içerisinde. Maaş bilgisi, meslek tanıtımı gibi.
Kullanabileceğiniz kaynakları da kendi incelemelerim neticesinde seçmeye çalıştım. Güncel olarak en faydalı bulduklarımı yazıya eklemeye çalıştım. İnşallah 2019 yılı sonunda siz de Sayıştay Denetçisi olursunuz.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.Yazı için;
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetci-yardimcisi-nasil-olunur