2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@kd16 bu hesaplar sadece maliyet muhasebesinde değil genel muhasebede kullanılır. özellikle dönem sonu muhasebede kar zarar hesabı için yoğun sekilde kullanılır.
-
@tonymontana geçen sene art mirasçı atamayla ilgili bir soru vardı hukukta.
-
Ilk 225te olabilmek için kacar net gkgy ve alan yapmak gerekiyor arkadslar bilen var mı
-
@elitnur 12 ağustosta ki sınavda toplamda 65 doğru yapan ilk 225 e girmişti.
-
Maliye yada iktisatla ilgili pdf çıkmış sorular yada soru bankası olan var mı elinde yolda falan telefondan çalışabilmek için
-
@mahoni3406 teşekkür ediyorum cevap icin
-
@mahoni3406 hocam eminmisiniz 65 dogru olduguna. ben 70 diye duymustum ama. varsa sonuc filan paylasabilirmisiniz ?
-
@mahoni3406 ben yanlış hatırlamıyorsam 71 yada 72 netti. Ama sınavın çift yapılması böyle yükselmesinde etkili oldu tahiminimce 67 +- 2 civarı olur. Tabi soruları görmeden böyle bir yorumda yanlış ama oransal olarak yıllara göre baktıgımızda bu civarda netlerle oluyor
-
@mahoni3406 esinav 65-ağustos sınavı 67 deniliyor.benim 70 netim vardı 48-22 ile 86 puan 110 civarı sıralama.esinavda 50 alan 18 gkgy yapanın 93.5 puan gelmiş sonucunu Instagram'da gördüm.1 alan neti 2 gkgy ye eşit düz mantık benimde 93.5 almam lazımdı.mantiken esinavda 60 yapanın bile ilk 225 e girmiş olması lazım.
-
Savas yayinlari sayistay final kitabinin sadece deneme kismini bulabilecegim bi yer varmi acaba ankarada
-
@dnd Kök çarşısında var hocam angora fotokopi. Hem 4t.nin hem de denetçinin denemeleri vardı sanırım orda
-
@f-hayek onlari aradimda savasin kitabinin tamamini cekiyorlarmis
-
geçen seneden sıralaması 150-300 arsı olan sonuç var mı arkadaşlar bildiğiniz ?
-
50 alan 19 gk gy sıralama 9
49 alan 22 gk gy sıralama 8Sınav alan ağırlıklı 67 doğru ile kapattı
-
@dnd boş verin o kitap arkası deneme güzel değil içinde gk-gy yok ve çözümleri de yok. Mustafa dinçdemir (denetçi denemesi olarak geçiyor sanırım) denemesinde gk-gy var ama onu alın.
-
@islimbot tesekkur ederim bakayim ben o denemeye
-
@dnd en uygun akfon sitesinde satılıyor 30 TL. ama ben akfon sitesinde dövletov'un 77.5 TL'lik "2019 Sayıştay Soru Bankası Çıkmış Sorular ve Özgün Soru Bankası" kitabıyla birlikte o denemeyi kampanyalı aldım. kargo bedava 100 TL'ye geldi. gayet uygun oldu. savaskitap bir tık daha pahalıya satıyor o denemeyi
-
@yunusemre_58 69 doğru yapan 9. mu oldu yani ?
-
Şaşırmayın bu kadar 69 doğruyu küçümsemeyin. İlk sınav baya zordu ikincisi de bir tık daha kolaydı belki ama 69 doğru öyle küçümsenecek bir doğru sayısı kesinlikle değildi sınavlar için. Doğru sayıları çok yakındı sonuçlarda 1 doğru 100 kişi öne geçirebiliyordu ikinci sınav için.
-
@islimbot tesekkur ederim,bakarim orayada