2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@uruk-hai Tabi faydasi var hocam olmaz mi. Akfona baktim ama Mustafa Dincdemir daha iyi gibi hocam
-
merhaba arkadaslar. maliyeden konu anlatimli , soru bankasi onerisi olan var mi? 4t konu anlatimli almayi dusunuyorum fakat guncel degil danirim yotube da guncelleme eki videosu paylasmis hoca. bilgisi olan yada incelediginiz kaynak var mi acaba
-
@marjinalmaliyt57 galiba 4t maliye konunun yenisi matbaadaymis.facebookta grup yöneticilerinden biri yazmıştı.
-
Milli kütüphanede kimi görsem maliye çalışıyor,Facebook'ta herkes maliye kitabı soruyor.
-
@uruk-hai maliye kilit ders hocam bence maliye ve iktisat
-
@uruk-hai bende oyle duymustum 2 hafta gecti daha cikmadi
-
@kalendermeşreb tesekkürler hocam
-
@mahmut-usenir , @misiko Arif hocanın genel muhasebe notunu isteyen varsa özelden mail adresini atabilir mi?
-
@kalendermeşreb hocam mesajlarınız kapalı
-
Dun birisi yazmıştı ben bakayim hemen
-
@kalendermeşreb Düzelttim hocam.
-
Arkadaşlae bu sınavda yanlış doğruyu götürmüyo demi
-
@mrkorkmaz1 götürmüyor
-
Dünya ve tr ye dair güncel gelişmelere elinde not olan var mı?
-
Mailleri aksam atacağım arkadaslar.
-
@aroma olan varsa bende alabilirim
-
@marjinalmaliyt57 konu anlatımlı icin pegemi tavsiye ettiler , ben de aldım memnunum. Vergi vuk icin kanundan çalışmanızı tavsiye ederim . Başarılar
-
Arkadaslar en son sayistay soruları elinde olan varsa gönderebilir mi acaba ?
-
Arkadaşlar Bütçeyle ilgili bir soru sorayım. Bir kaç kaynak ilginçtir Orta vadeli proğramı eylül ayının hem ilk haftası sonuna kadar hemde ilk 15 günün sonuna kadar hazırlanıyor diye yazmışlar. Acayip kafam karıştı net bilgisi olan biri paylaşırsa sevinirim. Birde maliye gerçekten kritik bir ders oldu bende kitap arıyorum önerilerinizi merak ediyorum.
-
@bovaryy hocam mailinizi mesaj atın gördüğümde mail atarım hemen