2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@güneşşş Ben öyle yapıyorum.
-
@kalendermeşreb sağolun hocam. Birde arkadaşlar tarih konuları atatürk ilke ve inkılap yazıyor ya bu savaş, savaş sonrası politikalar milli mücadele iç politika dış politikalar yokda sadece ilkeler ve inklaplar mı var demek bu. Öyleyse tarihden 50,60 sayfa az çalışmak demek bu dolayısıyla fikirleriniz önem arz ediyor
-
@meminerd Rica ederim. Hocam zaten inkılap ve cagdas dünya tarihi var. Yani elinizde varsa kpss konu anlatim kitabı Trablusgarp'tan başlayın hatta mesrutiyetten daha iyi olur sonuna kadar çalışın. Soru 1. Dünya Savasindan da 2. Dünya Savaşindan da milli mücadele döneminden de gelebilir.
-
Elinde son yapılan Sayıştay test sınav soruları olan yokmudur sevgili dostlar. Paylaşabilirmisiniz yada Mail yoluyla falan göderebilir misiniz. Büyük sevaba girersiniz
-
@rotmof mail adresini bana gonderir misiniz 2 3 saate yollarim.
-
Soru bankasi veya deneme alan var mi arkadaslar. Hangisini önerir siniz. Şöyle bi baktim ancak olanlarda çok pahali.
-
@emrah16 rica etsem bana da yollar misiniz
-
@eylülll Sadece Sayıştay icin soru bankası almadim zaten savaş yayınları cikardi Ahmet Nohutcu onun dışında kitap görmedim.Ki inceledim o kadar paraya asla değmez. Ben kpss kaynaklarını kullanıyorum ek soru bankasi derse göre aldim bunlari soruyorsanız öneririm
-
Arkadaşlar soru dağılımı nasil oluyor Mesela hukuklarda 5 hukuk var hepsinden 3er tane mi ? İktisatta Maliyede hepsinde bu şekilde mi
-
@elitnur evet hocam.
-
@kalendermeşreb teşekkürler hocam
-
@kalendermeşreb hangi kitaplar peki hocam? Bende cok eski kitaplar var maalesef numerus 4t ceteris onun disinda bir de hakimlik cikmis sorular var. Sizde hangileri var hacam ?
-
Arkadaşlar bu maliyede kamu harcamaları devlet borçları ve kamu gelirleri çıkmıyo demi
-
@eylülll
Iktisatta pegem
Maliyede pareto, pegem
Muhasebe Arif Cinaroglu'nun fasikül halinde yoksa tek kitap halinde notları (Aritmetica önermem yanlısı var)
Hukukta direkt mevzuat. Kanun maddeleri dışındaki konuların anlatımını çoğu kitap yapar zaten orada müthiş bir ayrıma gidemiyorum çünkü. Elimde dershane notu ve savas yayını var. Savaş yayını detay.
Bu kadar net ve kisa söylememin nedeni vakit az kaldı kitaplarla farkli kitaplarla kafanızı karıştırmayın.
E tabi cikmis soruları çözmek farz. Özgünden önce muhakkak çıkmış çözün. Bana kalsa özgün soruya gerek bile yok. -
@mrkorkmaz1 Yok hocam
-
@kalendermeşreb cok tesekkur ederim. Bende özgun soru çozmeme karari aldim hocam zaten zaman da yok
-
@eylülll Evet cok vakit yok.
-
@kalendermeşreb hocam muhasebe notları pdf olarak varsa atar mısınız?
-
arkadaşlar gözlemlerime göre türkçe de dilbilgisinde genel olarak:
yazım yanlışı
ögeler
ses olayları konuları çok çıkıyor. bunlara bakmak en azından faydalı olur. -
matematik kesin 1 soru sayılar
üslü ya da köklü 1 kesin
1 olasılık hemen hemen her sınavda var
1 mutlak değer ya da 1 basit eşitsizlik
problem yakalama ve geometri uzun iş temeliniz yoksa bakmayın derim