2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@murky düzelmiş
-
Maliye cikmis icin 4t den baska kitap var mi bulamadm bir turlu
-
Arkadaşlar maliyede her konuya bakmaya gerek var mı sadece protokoldeki derslere baksak yeterli olur mu? Çünkü son sınavda sadece protokoldeki derslerden soru gelmiş.
-
@sparta32 Vaktiniz olursa bakmanızı tavsiye ederim. Gecen sene ilk sınavda yorumla yapılabilecek soruları vardi. Az da olsa bilgi istiyor. Ama bakmazsaniz da çok bir sey kaybetmezsiniz.
-
@kalendermeşreb
Cok teşekkür ediyorum sağolun -
Arkadaşlar ağustostaki test sınavında bütçe ilkelerinden bir soru forumda baya ihtilafa sebep olmuştu ve tartışılmıştı. O soruyu hatırlayan varsa paylaşabilir mi?
-
@maliyeciuzman
bütçeden kaynak kullanan kurumların yürütecekleri program ve faaliyetleri için ihtiyaçların üzerinde ödenek talep etmeleri aşağıdaki bütçe ilkelerinden hangisinin ihmali anlamına gelir?A) Subjektif Doğruluk
B) Önceden İzin
C) Açıklık
D) Adem-i Tahsis
E) Yıllık Olma -
@kombassankoma teşekkürler
-
2018 ağustos soruları yok mu ya kimsede :(((
-
@sınavzede34 Mayıs eSayıştay ve Ağustos sorularını facebookta kpssA grubu var sağolsun Neşet Çalışkan adında bir beyefendi paylaşmıştı isterseniz mesaj atın paylaşır sizinle eğer facebook kullanıyorsanız.
-
Arkadaşlar Vergi Hukuku ve TVS için güncel ve sağlam bir kaynak önerebilir misiniz rica etsem?
-
@kaymakamiye malesef kullanmıyorum
-
@meco hocam bir tavsiye üzerine nurettin bilicinin maliye setini aldım ben.(maliye+tvs+vergi hukuku)
maliyeyi okudum ve günceldi kitap son değişiklikler vardı hep.
tvsye yeni geçtim ama güncellemeleri içeriyor o da.
savaş yayınlarından almıştım üçünüde. -
@sınavzede34 Hocam peki memnun kaldınız mı kitaptan? Nurettin Bilici'yi çok övüyorlar aslında ama herhangi bir kitabını almadım anlatımı hoşunuza gitti mi, önerir misiniz?
-
@meco ya bence güzel ama ben kitabın yazı dilini beğenmedim sadece. bu sayfa altlarında dipnotlar şeklinde açıklama yazıları var onlarda minik minik olduğu için okurken cinnet geçirmedim değil ama içerik olarak idare eder.(maliye için)
-
@sınavzede34 Tamamdır hocam sağolasın
-
Tvs ve vergi hukukunda Nurettin Bilici iyidir bende tavsiye ederim. Çoğu kurum sınavında ve mülakatlarda baz alınır bu kitap. Savaş yayınları hakimlik setine çalıştım ben. Fakat cok karışık zaman alır yazmak isterseniz. Çünkü bölüm bölüm anlatmış konu konu değil.
-
Bende nurettin bilicinin 2017 tvs si var iş görürmü değişiklik varmı o yıldan sonra.
-
@meminerd Hocam benim elimdeki 2015 mesela, dönem içinde bile değişiklik oluyor.213 VUK ve 6183 AATHUK indirip halledersiniz eksik olursa.Arkadaslar paylamıştı geçmiş sayfalarda değişiklik filan oradan bakin bir de.
-
Vergi hukuku ve türk vergi sisteminde cok fazla degisiklik oldu mu yani eski kitaplar kullanilabilir mi yeni degisiklikleri pdf olarak çıkartsak kalan kısmı 2017 basımindan çalışsak??