2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar muhasebe sorularında geçen ilgili vergi mevzuatına göre deniliyo tam olarak kastedilen nedir.?
-
@aroma mesela gelir tablosu hesaplarında kurumlar vergisi oranı falan hesaplanıyor kalan kar bulunuyor falan oradaki vergisel hesaplamaları kastediyor.
-
@sdf buna dair soruları nerde bulabilitim yada örnek olacak sorular
-
@sdf dönem net karıni kastediyoruz yani ama farklı sorularda da aynı ibare vardı sanrım
-
@modigliani-0 hocam genel yetenek 10d 5y
genel kültür 15d 0y
iktisat 9d 6y
maliye 6d 9y
hukuk 11d 4y
muhasebe 10d 5y
şeklindeydi netlerim. maliye beni tuhaf şekilde batıran kısım olmuştu -
@sınavzede34 hocam gk niz cok iyiymis nerelerden calistiniz gk kismina
-
@emrah16 hocam özellikle bir şeye çalışmamıştım kpssye hazırlanırken ki coğrafya ve tarih notlarıma çalışmıştım ve sanat tarihiyle ilgili de okuma yapmıştım. abim tarihçi olduğu için tarih temelim sağlam o kadar.
-
@zephead tabi hocam tekrar paylaştım: https://yadi.sk/i/RojjT6Y4QylN-w
-
@dryaft23 Heralde tek kitap halinde duzenleyen tek murat yayınları var o da kaldi mi bilmiyorum geçen senelerde vardi.
-
@kalendermeşreb
Cok teşekkür ediyorum bende göremedim pek forumdan fikir alayım dedim -
@dryaft23 Rica ederim ama daha iyi kaynaklar var. Tek kitap halinde diye sordunuz diye yazmadım.
-
Sinava ne kadar süre önceden calismaya başladiniz arkadaslar ?
-
@kalendermeşreb
O zaman bahsettiğiniz kaynakları yazabilir misiniz rica etsem.. Hukuk derslerinde hiç bir sıkıntım yok.. Vergi hukuku ve türk vergi sistemi de gayet iyi. İktisat ve muhasebe için cok fazla yoğun olmayan eleme sınavına kadar çalışıp bitirebileceğim kaynaklar önerirseniz cok mutlu olurum -
@modigliani-0 benim de 368 di Hocam
-
Sayıştay klasik sınav birincisinin röportajı https://youtu.be/tBqp7G9VWoA
-
@hacettepe sizin netler nasildi ?
-
@uruk-hai bu sınavda sadece 4t kaynaklarıyla derece yapılmayacağını ve videoda övdüğü ya da övmek zorunda kaldığı y.bilgilinin yetersiz olduğunu biz de biliyoruz. videoda söylediği 4t dışındaki diğer kaynaklardan da yardım aldım derken o diğer kaynakları söyleseydi tadından yenmezdi ama o zamanda bedava reklama girerdi
-
@islimbot Tipik bir y.b. ve vasat ekibinin pr calismasi. Kardesimiz gayet guzel emek verip kazanmis sinavi. Tersine y.b. ve ekibine ragmen birinci olabildigi icin tebrik etmemiz lazim kendisini. Keske alet olmasaymis bu pr'a.
-
@albertcamus kim olsa alet olurdu. çünkü bazı dershanelerin türkiyede 1. 2. ya da 3. olan öğrencilere el altından yarım altın ya da tam altın gibi hediyeler verdiğini duymuştum. arkadaşı sadece 4t ile kazandım demeyerek diğer kaynakları da işaret etmesi nedeniyle dürüstlüğü için tebrik ediyorum. 4t ye bilgiliye lafım yok reklam yapmak hakkıdır ama en azından sadece 4t yeter mesajı verilmemesi güzel
-
yeni bir sayıştay denemesi çıkmış. mustafa dinçdemir ve salim göl var tanıdık isimlerden. alıp da yorum yapan olur mu acaba? gerçi şu an satış rakamı "0" :)) https:// www. savaskitap. com/Sayistay-Denetci-Yardimcisi-Adayligi-5-Deneme-Tamami-Cozumlu-2019_42183.html#0
geçen sınav başlığında okudum. sadece başkent kariyer deneme çıkarmış . olumsuz yorumlar gelmiş hep. o yüzden korkup alamıyorum