2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Mayıs ve Ağustota sınavlarında 225 e yakın kaybeden arkadaşlardan gkgy/alan netlerini yazabilecek var mı acaba?
-
@underw tsk ederim
-
Arkadaşlar bu seçimlik grubun klasik sınavın genel ortalamasına etkisi ne kadardır bilen var mı?
-
@müspetmenfi Diğer dersler kadar dostum. Tüm derslerin aritmetik ortalamasının 70 puan olması gerekli.
-
@aslan-reyiz 23 gkgy 44 alanla sınırda kalmıştım ben.
-
@darkblow hocam kök çarşısındaki angorayı ben kullandım şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım baskı vb konuda ama kargo ile hiç sipariş vermedim
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim.
-
@underw hocam linke tıkladığımda bişey bulunamadı diyor,tekrar paylaşır mısınız zahmet olmazsa
-
@gençişsiz teşekkürler hocam iyi akşamlar
-
@darkblow sağolun hocam size de iyi akşamlar
-
@fg94 sıralama kaçtı hocam ?
-
@fg94 teşekkür ederim
-
@modigliani-0 250 hocam
-
İyi geceler foruma yeni üye oldum.. Hukuk mezunuyum ilk kez sayıştay sınavına gircem eleme sınavı için ayrı ayrı değil de tek kitap şeklinde önerebileceğiniz kaynak var mı acaba.. Geçersem yazılı için tek tek kitap almayı düşünüyorum..
-
Arkadaşlar mülakattan elenip sayıştaya sınavına sarılanlar nasıl motive olabiliyor yardımcı olabilir misiniz
-
@rintintin ahahah açıkçası çok zor. daha yeni ysk mülakatında başarılı olmama rağmen elendim, üzüldüm ama yapacak bir şey yoktu. her türlü boşta olunca insan mecburen çalışmaktan ve çabalamaktan başka çare kalmadığını hissedip çalışmaya devam diye kendimi zorluyorum
-
@sınavzede34 hocam ben de elendim ysk dan elimde başka mülakat da yoktu bayağı boşluğa düştüm. Çok kararsız kaldım bu sınava başvurmak için en son ki sınavda 500 küsür olmuştum bakalım hayırlısı artık :))
-
arkadaşlar 2018 ağustos sayıştay soruları elinde olan var mı acaba?
-
@rintintin benim de sıralamam 900lü bir şeydi. Denemekten başka bir şey de gelmyor elimizden. umarım hayırlı sonuçlar alırız
-
@sınavzede34 kaçar net vardı hocam