2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar ben çalışmaya başlayalı bayağı oldu ama içimdeki tereddüt çalıştığım kaynak hususunda .Acaba her ders için önerebileceğiniz kaynakları yazar mısınız rica etsem.
-
Iktisat konu kitabi önerir misiniz pegem iyi midir mesela ?
-
@legolas pegem cok iyi. Iktisat alt yapiniz varsa pegemden calisin derim.
-
@emrah16 hocam idare ayri derstir iyuk ayri derstir kanunlari bile farklidir. maliyeden bence hepsine calisilmali cunku maliyeden kesin konu ayrimi yapmak cok zor.
-
WhatsApp grubu var mı acaba sayistay için. Dahil olmak isterim.
-
@yorgun hocam şimdi önümüzdeki test sınavı için hem muhasebe hem de ticaret lazım değil mi ? İlk defa deneyeceğim de pek bilgim yok. Ayrıca Erol hocanın analiz iktisat kitabı hakkında bilgin var mı ?
-
Akfon'dan alican dövletov un çıkardığı şu kitabı alan var mı? Savaş yayınlarından daha mı iyi? https:// www. akfonkitap. com/2019-sayistay-soru-bankasi-cikmis-sorular-ve-ozgun-soru-bankasi-cikmis-2018-sorulari-dahil--pmu3796
-
Savaş yayınları bu sınav için çözümlü soru bankası çıkarmış kullanan var mı arkadaşlar? +5 tanede deneme var kitapta
-
@walterbishop inşallah 5 denemeyi ayrı bir kitap yaparlar
Ben almadım hocam tuzlu geldi kitap -
@boandbo evet,eleme sınavında muhasebe ve ticaretten ıkisinden de sorumluyuz. Elemeyi geçip yazılıya kalmamız halinde,sınava başvuru yaparken tercih ettiğimiz ticaret ya da muhasebeden birinden sorumlu oluyoruz. Analiz iktisat eleme sınavı için belki iyi olabilir ama yine de bence tek başına yeterli olmayabilir. Kolaylıklar dilerim.:)
-
@gençişsiz hocam ankaradaysanız kök çarşısında fotokopisi var 24 lira diye hatırlıyorum. Şehir dışına kargoyla da gönderiyorlardı sanırım.
-
@f-hayek hocam Ankara’dan il dışına fotokopi yollayan var mı bildiğiniz
Geçen yıl Anka kırtasiye vardı ona ulaşmadan sorayım dedim size -
@darkblow furkan kirtasiyeyi ariyiniz hocam bildigim kadariyla yolluyorlar.
-
@darkblow pardon furkan fotokopi. kırtasiye değil.
-
Kamu park yayinlarinin teftis hukuk ve maliye soru bankalari nasil bilgisi olan var mi sayistay icin uygun mudur
-
@marjinalmaliyt57 Ankara’dan mı fotokopici dostum
-
@yorgun teşekkür ederim kardeşim
-
@f-hayek hocam çok teşekkür ederim kargoyla yollarlarsa çok iyi olur sınava kadar Ankaraya gelemem herhalde
-
Buraya pdf nasıl gonderiliyor? Gonderemedim ben
-
@hakan_lamekan teftişten memnun musun kardeşim birde özgün soru mu?