2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
ticaret hukuku için ayrıntı mı gelir acaba ayşe sarıca harici tavsiyesi olan var mıdır
-
@jm-keyness Bekliyorum dostum.
-
@karar Bence yeterli guzel bir calisma ile dostum. Klasik sinava daha teferruat hazirlanmak istersen şayet Tamer Bozkurt'un kitabi var. Bence gerek olmayabilir ama yine de oyle hazirlanmak icime siner dersen oldukca doyurucu tamer bozkurt.
-
@paretowilfredo alıcı gözüyle bi daha bakayım o zaman saolasın
-
Bir gülüşü var, sanırsın sayıştay sınav açmış...
-
Sınav 23 şubat.
-
@uzmanyrdd kaynak?
-
Sayın başkan kendisi söyledi nette haber var..
-
Kaynak Seyit Ahmet BAŞ haber memurlar nete düşmüş
Arkadaşlar acaba P48'den mi alınacak yoksa KPSS2siz mi alınacak??? -
"Yürüyen bir sınav sistemimiz var. Önümüzdeki sınav tarihi 23 Şubat 2019 olarak belirlendi. Bu tarihte sınavımızı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Biz eğitimleri düzenli yapabilmek için her yıl 45 kişilik sınav açıyoruz"
https:/ /www.haberturk.com/izmir-haberleri/65206051-sayistay-baskani-bastan-personel-alimlarina-iliskin-aciklamasayistay-baskani-seyit-ahmet -
@bovaryy Tebrikler.
-
45 kişilik yeni alım olacak Ocak sonu olacağını yazmıştım, Şubat sonuna alınmış. Hadi hayırlı olsun arkadaşlar.
-
Hocalarim alım eski sistem mi yoksa kpss ile mi?lütfen bilgisi duyumu olan bilgilendirsin
-
2019 Sayıştay sınav tarihi belli oldu!
Yeni sınav ne zaman?
Mevcut alım süreci ne olacak?
Sınava dair detaylar neler?
Alım kaç kişilik?
Müjdeli haber için; -
@siyasal tek sınav günüyse testtir bence. eğer 2 sınav günü olsa p48'e göre çağırıp direkt 2 gün yazılıya alırdı. inşallah yanılmam
-
Son sınavın soruları elinde olan varsa gönderebilir mi ? Daha önce hiç girmedim sayıştay sınavlarına...
-
Tek aşk sayıştay başlıkta yerimizi alalım
-
Acaba elektronik ortamda mı ben bunu merak ediyorum :)))
-
Güzel oldu idari hakimlik süreci soğumadan sayıştay elemeye girmek. Hayırlı olsun herkese.
-
Eğer danıştay yürütme durdurma verirse iki sınav süreci beraber işleyecek bu da şöyle bir avantaj doğuracak ikinci sınavı kazanan 135 kişiden bir kısmı muhtemelen ilk sınavdan nihai listede olacak. Dolayısıyla ikinci sınavda mülakat şansı artmış olacak.