2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@marsiyal "Yakın zamanda yapılan sınav ile ilgili itiraz nedeniyle adli sürecin işletildiğini söyleyen Baş, şöyle konuştu:"
O süreç temyiz sürecinde devam ediyor. Nasıl bir karar verileceği belirsiz şu an.
-
@invincible 80 üstü alanN herkes girsin bari,4 kati muhabbeti falan yapmazlar umarim
-
Eger gecmis sinav iptal olursa; iki sinav gecmisten, 2019 yeni sinav ve iptal olup yeniden olursa bir sinav daha derken...4 sinav sureciyle denetci olanlar bundan boyle efsane donem olarak anilir artik
-
Gözünüzü seveyim p48 muhabbeti çıkarmayın zaten sınavlar 90 dan aşağı kapatmıyor
-
@marsiyal Bu sınav diğerinin telafisi değil dostum. Yeni bir süreç. Eğer diğerinde Danıştay verilmiş iptal kararını bozarsa iki ayrı sınav süreci beraber yürüyecek.
-
P48 ile alım yapma 2017 yılında kararlaştırılan tamamen ÖSYM’nin isteğiyle gerçekleşen bir durumdu ve Sayıştay bu durumdan memnun olmadığı için geçen sınavda uygulanmadı bu sınavda da uygulanmaz. P48 şartının tam anlamıyla gerçekleşmesi için eleme sınavının kaldırılması gerekir eleme sınavının yapılacağı Sayıştay Kanununda yazdığı için bu da kadar kolay bir şey değil o yüzden herkes gönül rahatlığıyla çalışsın eski düzenin devam edeceği bir sınav süreci olacaktır. Herkese başarılar
-
Geçen sefer ben girmemiştim. Bu sefer hazırlanayım bi kendimi deniyim bari
-
@19taha19 tamam siz harikasınız en mükemmel sizsiniz sakin ol şampiyon elindeki kalemi egonla birlikte yere bırak ve çalışmaya devam et:) yazık ya bu tiplerde yeni türedi.
-
@paretowilfredo hocam bu sınav icin kaynak tavsiyesi yazınız yok mu ben mi bulamadım
-
Hocam elimde olsa şu 225 dışındaki binlerce kisi ile tek tek konusur calismaya tesvik ederdim.
-
@y-oguz90 Dostum var ama onu bi yeni kaynaklar ile güncelleyeyim akşama olur mu?
-
Burayı da diğer başlığa çevirmeyelim arkadaşlar. Yeni sınav yeni süreç herkes elinden geleni yapsın hakeden girsin
-
@müzmin-öğrenci başkalarının ne yapmasını gerektiğini söyleyen "tipe" bak hele Çalışmaya devam etmesi gereken sensin. Ben yeterince hazırım
-
@paretowilfredo olur sayın adminimiz tesekkurler simdiden
-
Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun, daha önceden giren arkadaşlarımız eleme sınavında hangi derslerden soruluyor, kaçar soru çıkıyor bizleri bilgilendirebilirlerse çok sevinirim
-
@paretowilfredo hocam sizlerin desteklerini ayrıca bekliyoruz bu süreçte
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Hocam elimde olsa şu 225 dışındaki binlerce kisi ile tek tek konusur calismaya tesvik ederdim.
başarılar hocam. Tartışacak bir durum yok temennim odur ki tekrar böyle bir süreç yaşanmasın. Klasik sınav yorucu oluyor klasik sınavdan sonra sınav iptal oldu derlerse sizde sinirlenirsiniz ve böyle düşünmezsiniz. İkili tartışmalar kimseye bir şey kazandırmaz şahsen ben mutlu oldum tarihin netleşmesine. Ya nasip ya kısmet.
-
Bizler sadece çalışalım arkadaşlar diğer söylemleri göze almayın herkese kolay gelsin
-
Gereksiz sözlerle tartışma çıkarmaya çalışanlara tavsiyem oturun dersinizi çalışın. Sonra sınav iptal olsun diye mahkeme kapılarında sürünürsünüz.
-
@paca08 o değil de sen bunu yazınca susmaları çok komiğime gitti. Küçük çocuklar yaramazlık yapınca ağızlarına biber sürülmüş gibi boş konuşanlar susmuşlar. Tebrik ediyorum ben de rekabet sınavından sonra salmıştım iyi oldu sınav. Hak eden arkadaşlar kazansın. Hak etmeyenler de iptal dava açmasın :)))