2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@maliyeciuzman uzman olarak görev yapanlar diğer kurumlara geçmeye çalışıyor kağıt üzerindeki gibi değil.
-
@kml Bddk uzmanları neden diğer kurumlara geçiş yapmaya çalışıyor hocam?
-
@öğrenci temel sebep İstanbul'a taşınmak ve verilen maaşla geçim sıkıntısı ama tek bu değil. Özel sektöre geçiş olsun mesleki tatmin olsun murakıplar daha önde. Uzmanken murakıp olmak için sınava girenler olmuş zamanında elemişler araştırabilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar geçen yıl bddk uzman yardımcılığından madara olarak elenmiş bir insanım. Öncelikle belirtmeliyim ki eğer ingilizce faslında başarılıysanız kurum puanlama hususunda oldukça bonkör. (0’a yakın maliye/muhasebe bilgisiyle yazılı sınavı geçmeyi başardım.) mülakata kalacak arkadaşlara tavsiyem ise yazılı sınavda sorulan soruların cevaplarını ezberlemeniz; çünkü ilk etapta size bu sorular tekrar sorulacak. Bana mı denk geldi bilmiyorum ama güncel ekonomik verileri bilmenizde de fayda var. Son olarak eğer öğrenim durumunuz lisans seviyesinde ise ve üzerine bir şeyler koymayı planlıyorsanız bundan bahsetmemenizi öneririm. Hepinize başarılar.
-
@kml Anladım hocam.Ben zaten hiç başvurmamıştım bu İstanbul olayı ve az alım yapıyorlar diye. Teşekkürler cevap için.
-
@bebekdinazor neden üzerine bir şeyler koymaktan baksetmemelüyiz peki öğrenim durumu ile ilgili?
-
@bebekdinazor niye hocam BDDK personelinin yüksek lisans yapmasını desteklemiyor mu?
-
@bebekdinazor hocam muhasebe ve maliye bilgim yok dediniz peki kaç aldınız sınavlardan
-
Bddk’ nın ne kadar iyi bir kurum olduğunu dağıttığı öğle yemeğinden, size haylaz lise öğrencisi muamelesi çekmediğinden, kurumda torpil geçmemesinden çıkarabilirsiniz zaten. Belki benden hoşlanmadıklarındandır bilmiyorum ama mezuniyet sonrası eğitime pek değer gösterdiklerini düşünmüyorum. Hali hazırda yüksek lisans, doktora derecelerine sahip iseniz bu sizlerin avantajına; lakin bu tarz mezuniyet sonrası çalışmalarınız plan aşamasındaysa bahsetmemenizi öneririm. Yoksa hangi kurum daha nitelikli eleman istemez?
-
@bebekdinazor Hocam İngilizceniz iyi ise diğerlerinde bonkör demişsiniz ya kaç puan aldınız ve hangi branşa başvurdunuz
-
@hacettepe İngilizceye çok önem verdiklerini sanmıyorum ben açıkçası. Sınav esnasında görevli kişi sürekli “bişeyler yazın yeterki” minvalinde açıklama yaptı. Yani İngilizcede bi şekilde puan vermek istedikleri yönünde anladım ben bu durumu.
-
Bugün kurumu aradım sonuçlar için kesin tarih vermediler ama az kaldığını söyledi yetkili.
-
@myboss genel olarak mı sordunuz, belirli bir unvan için mi?
-
@szynp hocam genel sordum
-
@myboss teşekkürler
-
@kml kağıt üzerindeki gibi değil derken ne tür olumsuzluklar var?
-
@paretowilfredo hocam bddk tahminen ne zaman açıklanır?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Günaydın dostlar. Kağıtlar süratle okunuyor. Kısım kısım tamamlanmalar başlayabilir yakında bence. Tabi bekletip hepsi mi açıklanır yoksa biteni açıklarlar mı bilemiyoruz ama şubat gibi tamamlanabilir kim bilir.
-
@kuznets_12 yani aynı maaş ve aynı şartlara sahip iki kadro olan murakıp ve uzman bddk’da prestij açısından aynı değil.
-
Bddk aciklansin artik