2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@aristotales alan netleriniz epey iyiymiş hocam ben de daha evvel giren arkadaşlardan alan netleri iyiyse ingilizce de tolere edebiliyorlar diye işitmiştim ama alan netlerine yazık olmuş gerçekten.
-
Daha yeni baktım sonuçlarıma kazanamamişim .alandan kıt davranmişlar ama İngilizce konusunda bol davranmişlr bence
-
@sofuoglu @aroma Maalesef Ingilizceye gerekli önemi vermedim. Elbet hata bendedir ama hafiften tolerans görmeyi hak etmiştim diye düşünüyorum.
Sağlık olsun, bundan sonra girecek arkadaşlara gereken özeni göstermeleri tavsiyesinde bulunmak isterim. Zira 10 puan dahi verilmemiş tam beklediğime yakın bir not geldi yabancı dilden, vardır elbet bir hayır -
Bddk uzm yrd mülakatına kalan arkadaşlar mail gelen oldu mu ?
-
arkadaşlar merhaba, ben bilişim alanından mülakata girdim ve mülakat ile ilgili merak edenler için birkaç şey yazmak istiyorum. Bizleri ad sırasına göre içeri aldılar ve yaklaşık 20-30 dakikalık bir görüşme yapıldı. Kendinizi tanıtmanız isteniyor ve verdiğiniz cevaplara göre ayrıntılı sorular soruyorlar. Eğitim hayatınız, kuruma nasıl bir katkınız olacağı, alanınızla ilgili sorular soruluyor. Açıkçası ben soru sayısını hatırlamıyorum ama verdiğim cevaplara göre bazı sorular dallandı budaklandı. Bana klasik bir mülakat gibi geldi açıkçası. Eğer tecrübeniz varsa rahatlıkla atlatırsınız, gözünüzde büyütmeyin. Ve başarılar diliyorum.
-
Herkese merhaba . Ben de mülakata kaldım. Giren arkadaşlara bir sorum olacak. Mailde gelen formun her sayfasına fotoğraf diyor ama tek sayfa. Acaba birden fazla mı teslim ediliyor. Cevap icin simdiden teşekkür ederim.
-
@hickskaldor evet mail geldi bana da.
-
Mail gelen arkadaşlar bilişim alanından mı mülakata girecek? Ben Bddk Uzm. Yrd. için mülakata hak kazandım ama mail gelmedi.
-
@szynp aynen hocam arkadaşlara sordum bilişim onlar. Bana da gelmedi henüz
-
@hickskaldor teşekkürler
-
@hickskaldor banada mail gelmedi. mailin içeriğini öğrenebilir miyiz?
-
@daisy önceki yazılanlardan anladığım kadarıyla güvenlik soruşturması formu falan oluyor mailde.Pazartesi gelecektir muhtemelen
-
beyler
bir abimden duydum.
BDDK bankacılık uzman yardımcılığı sınavını
21 - 22 kişi geçmiş.
durumlar vahim.
40 felan yok 20 21 22 civarında mülakata kalan sayısı -
Yanı belki öyle değildir insanlara umutsuzluk yükleme hemen
-
Ben konuştum insanlarla herkes yaptım diyerek çıkmıştı ama
-
@kaan_akça durum vahim o zaman. Ne zaman acıklanacagını da ogrendınız mi? Pazartesı acıklanır mıymıs. 30 kısı alacaklar nasıl 20 kısı gecmıs ya. Anlamadım
-
arkadaşlar merhaba, kimse yazmamış ama kurumda çalışacağımız pozisyonun ne yaptığını, diğer pozisyonlardan farkı gibi sorular sorulmuş mu? bir de alandan neler soruldu? mülakata giren arkadaşlar cevaplarlarsa çok sevinirim.
-
@tükendikagrubu, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@kaan_akça durum vahim o zaman. Ne zaman acıklanacagını da ogrendınız mi? Pazartesı acıklanır mıymıs. 30 kısı alacaklar nasıl 20 kısı gecmıs ya. Anlamadım
Tahmin edilen bişeydi bu kardeşim, 20 kişi ise şayet epey az ama 40 50 kişinin mülakata kalma şansı düşük bence de
-
@sofuoglu 20 de cok az ya hocam. Merak konusu oldu kac kısı kalıcak mulakata.
-
Hocam madem 20 kisi gecmis bu kesin ise neden bu hafta aciklamadilar?eger abinizden kesin bilgi aliyorsaniz size zahmet ne zaman aciklanacagi bilgisini de alabilir misiniz?