2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@vorgheizer Aa doğru hocam hukuktur o zaman. Demek ki direk kanun maddesi istiyolarmış
-
Hukuk herkeste böyle mi inanın çok şaşırdım sınavdan çıktıktan sonra İngilizce ve hukukta rahat geçerim diyordum en düşük orası geldi, neyse hayırlısı olsun kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Tamamlama yapmıyorlarmış onu farkettim. Oturumlar sırasıyla 84, 55, 72, 58
Sizlerin puanlamaları nasıl böyle sınırda kalan var mı -
Kesinlikle iyi niyetli değiller benimde sınırda kalmış.
-
@f-hayek 74 34 60 72 de benim hocam hukukta tam olarak ne bekliyorlardı acaba bu kadar düşük olmasına hala anlam veremiyorum
-
89 66 62 44 ingilizce de en az 70 diyordum iktisatta baraji gecsem mulakattayim diye dusunmustum ingilizceyi hangi kafada okumuslar anlamis degilim itiraz etmek istiyorum.
-
@emilsax grupta gecen var mı acaba merak ediyorum.
-
Merhaba dostlar. Yazılı sınav faslını geride bırakmış olduk Bankacılık ile beraber. Herkese geçmiş olsun evvela.
Kazanan dostlari tebrik ederim. Başarısız olmuş olan dostlarım da çok güzel bir deneyim elde etmiş oldu. Özellikle ilk klasik sınavı olanlar için güzel bir deneyim. Inanıyorum ki bu deneyimle sonraki sınavlarda çok daha başarılı olacaklardır.
Canınızı sıkmayın bu nedenle. Ağır sayılabilecek bir sınavı geride bıraktınız. Buradan aldığınız birikimle yeni sınavlara yönelme vakti.
Hepinizin bahtı açık olsun dostlar. -
@paretowilfredo Eyvallah üstad bu puanlarla bırakmaları baya bi canımı sıktı ama bir an önce sıkıntıyı atıp diğer sınavlara özellikle sayıştaya devam etmek lazım. Hepimizin canı sağolsun başarılı olan arkadaşlara da mülakatta bol şanslar diliyorum.
-
@paretowilfredo tesekkur ederız hocam. Ben üzülmedim. Zaten bekledıgım bır sonucu. Ve ılk klasik sınav tecrubemdı. O yuzden devam yola
-
86 78 76 25 ingilizceden dolayı beklemiyordum hayırlı olsun kazanan arkadaşlara
-
@tükendikagrubu geçtim hocam ben
-
İng sebebiyle olmadı benim de
-
@vorgheizer mulakatta basarılar hocam
-
@tükendikagrubu Teşekkür ederim hocam
-
@vorgheizer tebrikler hocam, ilk sınavınız mıydı bddk için yoksa daha evvel girmiş miydiniz
-
@sofuoglu Teşekkür ederim hocam. İlk bddk sınavımdı.
-
Ben de geçmişim arkadaşlar ama benim botaş mülakatımla aynı güne denk geliyor malesef. Bu konuda yapabileceğim birşey var mıdır? O gün Ankara'da olmam gerekiyor.
-
@apachi kurumu arayın durumu izah edin, yardımcı olurlar muhtemelen.
-
arkadaşlar mülakatta ne soruyorlar bir bilgisi olan var mı acaba?